Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi naložil Barcelone ako ešte nikdy! Veľmi slabý, nevyrovnaný tím hrajúci v nízkej intenzite

BARCELONA - Real Madrid vyfúkol Barcelone titul v La Lige a Lionel Messi naložil svojmu tímu ako nikdy predtým!
Zdroj: 35757
Zdieľajte:

FC Barcelona prehrala na Nou Campe s Osasunou šokujúco 1:2. Real Madrid splnil svoju povinnosť a po domácom triumfe s Villarrealom 2:1 mohol oslavovať svoj 34. španielsky ligový titul.

Lionel Messi naložil Barcelone: Ak budeme hrať takto, na Neapol nemáme šancu

Lionel Messi ventiloval svoju frustráciu v pozápasovom rozhovore pre Movistar +. Svojmu tímu naložil ako ešte nikdy, vyhlásil, že ak Barcelona bude takto pokračovať, v Lige majstrov vypadne s Neapolom. Dodal tiež, že slabé výkony Kataláncov výrazne uľahčili Realu cestu za titulom.

„Nechceli sme ukončiť sezónu takto, no odráža to celý priebeh ročníka," hovoril rozčarovaný Argentínčan.

„Boli sme veľmi nevyrovnaní, veľmi slabí, tím hrajúci v nízkej intenzite... Stratili sme veľa bodov a dnešný zápas je obrazom sezóny."

„Musíme byť voči sebe kritickí. Začať pri hráčoch, ale pokračovať globálnou kritikou. Sme Barca a musíme vyhrať všetko. Nemôžeme pozerať na Madrid... Madrid spravil svoju prácu, no my sme im veľmi pomohli."

Prečítajte si aj

Sergio Ramos burcuje postavou hodnou kulturistu! Takto vyzerá jedálniček šampióna

Barcelonu čaká pokračovanie v Lige majstrov, ktorá sa bude dohrávať na neutrálnej pôde v Lisabone. V prvom zápase s Neapolom remizovala 1:1. Messi je presvedčený, že ak jeho tím bude pokračovať v tomto trende, nemá proti Talianom šancu.

„Ak chceme vyhrať Ligu majstrov, musíme mnohé zmeniť. Ak budeme pokračovať takto, prehráme zápas s Neapolom," dodal kapitán Kataláncov.

„Musíme zmeniť veľa vecí. Za rohom je zápas s Neapolom a veci sa musia zmeniť. Máme teraz prestávku, čo je pre nás dobré, aby sme si trochu vyčistili hlavy."

„V Lige majstrov sú štyri zápasy, v ktorých môžeme otočiť celú sezónu, ak dosiahneme dobré výsledky."

„Ľudia v klube sú nahnevaní z toho, ako sa táto sezóna vyvíja, ale to je normálne, hráči to cítia rovnako, je logické, že ľudia budú kritickí."

FC Barcelona sa proti Neapolu predstaví 8. augusta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Movistar +

Diskusia

Podobné články