Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guardiola môže priviesť 5 nových posíl: Zoznam vytypovaných hráčov aj so slovenským reprezentantom!

MANCHESTER - Manchester City môže priviesť až 5 nových posíl. Britský Telegraph zverejnil zoznam vytypovaných mien, vrátane slovenského reprezentanta!
Zdroj: 35707
Zdieľajte:

Manchester City uspel s odvolaním a bude môcť hrať v budúcej sezóne Ligy majstrov. Pokutu za porušenie finančnej fair-play a licenčných pravidiel anglickému klubu nezávislý súd v Lausanne znížil z 30 miliónov EUR na 10 miliónov EUR.

Vzhľadom k týmto skutočnostiam vedenie klubu prehodnotilo svoje transferové ciele na leto 2020. Pep Guardiola bude môcť poriadne posilňovať svoj tím.

Škriniar na zozname vytypovaných posíl Guardiolu

Britský Telegraph prináša informácie o tom, že Guardiola privedie na Etihad Stadium minimálne tri nové posily. Guardiola sa bude obzerať prioritne po posile do stredu obrany, na ľavý kraj defenzívy a náhradu za krídelníka Leroya Saného, ktorý prestúpil nedávno do Bayernu Mníchov.

City môžu v lete spraviť až päť nových nákupov, hovorí sa aj o možnej posile do útoku, závisí od toho, kto klub opustí. V tejto súvislosti sa rieši najmä budúcnosť Sergia Aguera.

Prečítajte si aj

Bitka o Manchester sa zmenila na bitku o Škriniara!

Kalidou Koulibaly je letnou prioritou pre Guardiolu. Na zozname potenciálnych posíl do stredu obrany, ktoré Citizens skautujú, nájdeme podľa Telegraph tieto mená: Ruben Dias, Pau Torres, Nathan Ake, Caglar Soyuncu, Milan Škriniar a Dan-Axel Zagadou.

Jack Grealish a Saul Niguez sú ďalšími hráčmi na zozname možných Guardiolových posíl.

O Škriniara sa usilujú oba manchesterské veľkokluby. Taliansky Tuttosport nedávno priniesol informáciu o tom, že Manchester United ponúkol Interu Miláno za slovenského reprezentanta 65 miliónov EUR.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Telegraph

Diskusia

Podobné články