Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Erling Haaland vyhodený z nočného klubu? Zábery sa stali virálnymi, jeho otec si robí žarty

DORTMUND - Erling Haaland mal byť vyhodený z nočného klubu v Nórsku. Video sa stalo virálnym, jeho otec si robí žarty
Zdroj: 35238
Zdieľajte:

V nedeľu ráno sa na sociálnych sieťach objavilo video, na ktorom majú hviezdneho Erlinga Haalanda vyhadzovať z nočného klubu v Nórsku. Zábery sa okamžite stali virálnymi a muž, ktorého na videu vyvádzajú ochrankári sa skutočne na Haalanda nápadne podobá.

Borussia Dortmund odmietla komentovať zverejnené zábery. V Nemecku spochybňujú, či bolo video zhotovené skutočne túto noc. V sobotu totiž Erling Haaland na Instagrame zverejnil záber s motorovou pílou a svojím otcom Alfie-Inge Haalandom, ako pracujú s drevom v krásnom nórskom vidieckom prostredí.

Haalandov otec si v nedeľu popoludní robil žarty. Na Twitter pridal svoju fotku so sekerou, ako rúbe drevo a popis: „Poďme Erling Haaland, späť do práce. Nočný život vo veľkých mestách nie je pre teba."

Haaland vystrelil v sezóne 2019-20 do futbalových nebies. V Salzburgu a Dortmunde nastrieľal vo všetkých súťažiach dovedna 44 gólov. Upútal aj niekoľko veľkoklubov, spomína sa najmä Manchester United a Real Madrid.

Prečítajte si aj

16-ročná gólová mašina! Haalandov mladší bratranec spravil rovnaký prestup ako Erling

S Dortmundom však podpísal kontrakt až do roku 2024 a odchod nemá v pláne.

„Dortmund je jedným z najlepších tímov sveta. Podpísal som dlhý kontrakt a prakticky som sem len prišiel. Takže teraz vôbec nerozmýšľam o odchode," nechal sa počuť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Alfie Haaland, twitter NRypdal

Diskusia

Podobné články