Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dobrodružstvo skončilo! Norwich vypadol z Premier League a Ondrej Duda okamžite mení dres

BERLÍN - Norwich vypadol, Ondrej Duda využíva klauzulu a okamžite z klubu odchádza, napriek tomu, že sezóna Premier League ešte neskončila
Zdroj: 33953
Zdieľajte:

Norwich City vypadol z anglickej Premier League. Ondrej Duda okamžite skončil v klube, využil klauzulu o tom, že v prípade istého zostupu môže odísť ešte pred koncom sezóny. Vracia sa do Berlína.

Dobrodružstvo Norwich City v Premier League skončilo od sobotného popoludnia - a tiež pre Ondreja Duda.

Hoci zmluva, ktorá bola pôvodne platná do 30. júna, bola predĺžená po prerušení sezóny vplyvom koronavírusovej pandémie, kluby sa dohodli na osobitnej doložke: ak Norwich predčasne vypadne, Duda sa s okamžitou platnosťou vráti do Berlína, odkiaľ v januári "utiekol" na hosťovanie.

Aj keď bol Duda v sezóne 2018/2019 najlepším strelcom Herthy Berlín, v nasledujúcej sezóne sa Slovák ocitol v rezervnej úlohe.

Prečítajte si aj

FOTO Duda medzi najlepšími: Slovenská hviezda v TOP 3 elitnej Premier League!

Pretože záložník v krátkodobom výhľade Jürgena Klinsmanna nezohrával významnú úlohu, nebolo iného východiska, ako odchod.

Duda riešil svoje sklamanie a utiekol do Norwich City na Britské ostrovy. V desiatich zápasoch Premier League nazbieral nové a cenné skúsenosti.

V Berlíne môže Duda opäť zaútočiť na kľúčové pozície v zostave, pod trénerom Brunom Labbadiom. Manažér Michael Preetz už v apríli potvrdil pre Kicker: „S Ondrejom máme plány na 100 percent, vráti sa.“

Rozkvitnú mu v Berlíne ruže pod novým trénerom Labbadiom, podobne ako krajanovi Petrovi Pekaríkovi?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Kicker

Diskusia

Podobné články