Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chceli trojku, no keď vytiahla TOTO, zľakli sa a bolo po všetkom! Hviezda filmov pre dospelých natrela Aršavina a spol.

MOSKVA - Bývalý kapitán Ruska s ďalším bývalým futbalistom mali záujem o trojku s hviezdou filmov pre dospelých. Keď vytiahla na izbe toto, zľakli sa a bolo po všetkom
Zdroj: 35682
Zdieľajte:

Ruská hviezda filmov pre dospelých s umeleckým menom Lola Taylor (vlastným menom Lyubov Bushuyeva) prehovorila pre ruský kanál KP o stretnutí s bývalými ruskými futbalistami Andrejom Aršavinom a Vladimirom Bystrovom.

Trojica sa stretla v dovolenkovom rezorte Gelendžik na pobreží Čierneho mora. Lokalita je vyhľadávaná najmä bohatými a slávnymi ľuďmi. Futbalisti Lolu Taylor zavolali k stolu.

„Nemohla som uveriť, že bývalý kapitán ruského národného tímu ma privítal pri stole," hovorila pornoherečka pre KP.

Prečítajte si aj

Šokujúca žaloba na bývalého reprezentanta! Ďurica ma nakazil pohlavným ochorením

„Bez rečí sa o nás postarali. Dve fľašky kvalitného 12-ročného vína, vodná fajka a podobne. Aršavin bol veľmi tichý a rezervovaný, ale míňal veľa peňazí. A Bystrov rozprával bez prestávky, je to zábavný chlapec."

„Bolo mi hlúpe odmietnuť sex s nimi. Sadla som si k ním k stolu a oni sa o dobre postarali. Na hotelovej izbe sa Aršavin a Bystrov uložili na posteli. Pred začiatkom som vytiahla mobil a požiadala ich o selfie. Chcela som mať len pamiatku. Vraj keď bude po všetkom. V tom okamihu začali byť nervózni. Chceli mi zobrať telefón, tak som sa zľakla a odišla. Je to divné. Chcú skupinový sex, ale boja sa selfie,“ dodáva Lola Taylor.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: KP

Diskusia

Podobné články