Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúca žaloba na bývalého reprezentanta! Ďurica ma nakazil pohlavným ochorením

DUNAJSKÁ STREDA - Bývalý reprezentačný obranca Ján Ďurica má na krku poriadny problém. Postaví sa pred súd po žalobe od ženy, ktorú mal nakaziť pohlavným ochorením
Zdroj: 34526
Zdieľajte:

Ján Ďurica má problém! Na Okresnom súde v Dunajskej Strede je podaná žaloba voči jeho osobe. Predmetom je nárok na náhradu škody na zdraví a na ochranu osobnosti. Informuje o tom Nový Čas.

Ďurica čelí žalobe za pohlavnú nákazu

Žalobu podala mladá Bratislavčanka Gabriela (25 rokov). Tú mal Ďurica nakaziť pohlavným ochorením - HPV vírusom, ktorý môže spôsobovať napríklad rakovinu krčka maternice. Neexistuje účinná liečba, jedine preventívne očkovanie.

„Zoznámili sme sa v lete 2017 na párty v Šamoríne. Prakticky okamžite sme začali spolu udržiavať milenecký pomer,“ začala rozprávanie pre Nový Čas mladá Bratislavčanka.

„Stretávali sme sa spolu tajne po hoteloch a všade, kde sa dalo. Z mojej strany tam boli silné city. Myslela som to s ním vážne. Vedela som však, že sa práve nachádza vo vzťahu, preto som na neho netlačila a bola som trpezlivá. S Magdou určite šťastný nebol. Snažila som sa mu preto dohovárať a pomáhať, aby si ujasnil, čo vlastne v živote chce. Hovoril, že by bol rád, keby sme mohli spolu byť častejšie po tom, ako ukončí kariéru,“ pokračovala Gabriela, ktorá vyštudovala manažment, no v súčasnosti je nezamestnaná.

V novembri 2018 začala mať zdravotné problémy.

„Bola som na testoch, kde sa ukázalo, že som nakazená vírusom HPV. Jano sa spočiatku snažil problém riešiť. Chlácholil ma, že mi kúpi byt a že ma bude finančne podporovať. Neskôr však zmenil rétoriku a celá kauza sa zvrhla do totálnych extrémov. Preto som sa rozhodla riešiť to súdnou cestou. On si je dobre vedomý toho, čo spravil, o čom svedčia aj internetové komunikácie s ním, ktoré mám k dispozícii,“ hovorí atraktívna čiernovláska.

Prečítajte si aj

Začalo sa disciplinárne konanie voči Ďuricovi: Hororový faul vyradil hráča do konca sezóny

Bývalý reprezentant sa bráni

Gabriela požaduje náhradu škody vo výške 300-tisíc eur. Bývalý reprezentant by sa tak musel poriadne tľapnúť po vrecku.

„Moja klientka má za to, že negatívnu zdravotnú diagnózu jej spôsobil žalovaný Ján Ďurica, keďže pred tým, než s ním mala pohlavný styk, bola preukázateľne zdravotne v poriadku a jej výsledky na HPV vírus boli negatívne,“ hovoril právny zástupca žalobkyne Miroslav Ivanovič.

Ďurica sa osobne k prípadu nevyjadruje. Celú záležitosť za neho rieši jeho právnik Jozef Obert.

„Je to nepodložená žaloba. Dávali sme vyjadrenie aj právnemu zástupcovi žalobkyne. Dokladali sme na súd v Dunajskej Strede taktiež lekárske správy, ktoré potvrdzujú, že môj klient je negatívny na toto ochorenie. Je to proste výmysel. Budeme sa brániť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články