Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ultras Slovan uráža novinárov, zdieľa politikov a vyhráža sa ľuďom

BRATISLAVA - Kontroverzný fanklub sa po pochybnom transparente opäť ukázal. Verejne uráža novinárov a útočí aj na fanúšikov s iným názorom.
Zdroj: 35661
Zdieľajte:

Tento transparent vyvolal na internete množstvo rozličných názorov. Vyjadrovať sa k nemu však už nejdeme. Viaceré pohľady ste mohli čítať v rozličných novinách. Problémom je však, čo sa stalo potom.

Ultras Slovan začali na sociálnych sieťach verejný lynč na novinárov. Začali ich označovať ako zradcov národa a to len za to, že napísali článok, s ktorým nesúhlasili. Oficiálna stránka zároveň zdieľala status Štefana Harabina, ktorý vyjadril podporu fanklubu. Nezabudli k tomu dodať, že ďakujú za takýto názor v tejto protislniečkarskej dobe. Nuž nech je to čokoľvek, tak politika by sa nemala do futbalu ťahať a už vôbec nie politika nenávisti. Jedna pani z komentujúcich sa expresívne vyjadrila, či adminovi v preložení nešibe. Ten sa jej spýtal, či na futbale ešte nedostala "preplesk".

Prečítajte si aj

500 ečok, ubytovanie a more ako bonus! Tréner v Bulharsku hľadá obrancu cez sociálne siete

Ivan Kmotrík dlho loboval za to, aby na väčších štadiónoch mohla byť povolená väčšia kapacita. Podarilo sa, premiér Matovič povolil. Bolo to však zbytočné. Na finále Slovnaft Cupu prišlo chabých 3624 divákov.

Ďalším paradoxom bolo, že generálny manažér šiel hodiť jednu z víťazných medailí do ultras fanklubu. Hráči sa tomuto fanklubu ale poďakovať nešli. Zrejme vyjadrili svoj postoj ku transparentu z predošlého zápasu.

Chybou Slovana nie je len vedenie. Ultras Slovan dlhodobo robí zlé meno klubu, na ktorý diváci kvôli nim nechcú chodiť. Nečudo. Tiež by sme nevzdali malé deti so ženou medzi ľudí, ktorí sa pýtajú žien na Facebooku, či nedostali ešte na futbale "preplesk". Je to medzinárodná hanba.

Prečítajte si aj

OFICIÁLNE! Trénerský mág Manuel Pellegrini si našiel nové pôsobisko

Klub s bohatou históriou by si zaslúžil lepší fanklub.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalový svet

Diskusia

Podobné články