Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

500 ečok, ubytovanie a more ako bonus! Tréner v Bulharsku hľadá obrancu cez sociálne siete

VARNA - Tréner bulharského tímu zvolil netradičný spôsob hľadania nových posíl - obrancu zháňa cez sociálne siete. Nemáte záujem?
Zdroj: 35676
Zdieľajte:

Tréner bulharského treťoligového tímu FC Spartak Varna Kyriakos Georgiou prišiel s veľmi zaujímavým riešením vyhľadávania nových posíl do tímu. Obrancu zháňa cez sociálnu sieť.

Klub s takmer storočnou históriou, ktorý najslávnejšie obdobie prežil v rokoch 1931-33, keď raz získal titul a dvakrát skončil druhý, sa v posledných rokoch dostal do ekonomických problémov a skončil až v tretej najvyššej súťaži.

Tréner Georgiou neotáľa a na sociálnu sieť "zavesil" inzerát, v ktorom hľadá posilu do zadných radov.

FC Spartak Varna hľadá mladého stredného obrancu s európskym pasom, ktorý môže hrať v systéme 3-5-2. Počas skúšobnej doby budeme platiť ubytovanie a stravu. Plat je 400-500 Eur na mesiac + ubytovanie," píše tréner v inzeráte na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj

Horor na tréningu zachytený na videu! 16-ročného brankára v Rusku trafil blesk

Lákadlom majú byť aj dlhé piesočnaté pláže Čierneho mora. A tiež vysoké ambície, ktoré si v niekdajšom úspešnom bulharskom klube stanovili.

„Niekoľko mesiacov máme nového majiteľa a nový manažment. Cieľ, ktorý sme si ja a môj tím stanovili, je vybudovať tím, ktorý sa do dvoch rokov vráti do profesionálneho futbalu. Cieľom je najvyššia súťaž s ambíciami na pohárovú Európu. My sme si nielen stanovili vysoké méty, ale máme tiež plán a stratégiu ako ich dosiahnuť," uvádza Georgiou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články