Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalý riaditeľ Leverkusenu: Havertz budúci rok v Reale nahradí Modriča, pod 100 mega stáť ale nebude

LEVERKUSEN - Bývalý CEO Bayeru Leverkusen verí, že zázračný mladík Kai Havertz napokon zakotví v Reale Madrid. Ale až o rok
Zdroj: 35635
Zdieľajte:

Nemecký mladík Kai Havertz vzbudil obrovský záujem po celej Európe. Hlási sa o neho hneď niekoľko veľkoklubov. Niekdajší CEO Bayeru Leverkusen Reiner Calmund verí, že Real Madrid je pre neho "logickou destináciou" a na štadión Santiaga Bernabeua prestúpi budúce leto.

21-ročný mladík hrajúci na pozícii ofenzívneho stredopoliara strelil 12 gólov v 30 bundesligových vystúpeniach aktuálnej sezóny. Intenzívny záujem o Havertza má nemecký majster Bayern Mníchov, no Calmund si myslí, že samotný hráč preferuje španielsky Real Madrid.

Havertz chce do Španielska, Barcelona na to nemá

„Španielsko je jeho preferovanou destináciou. Barcelona v súčasnosti nie je schopná financovať transfer takéhoto rozsahu," hovoril Calmund pre Goal.com.

„Ani by som mu prestup do Barcy neodporúčal, vždy by bol porovnávaný s Lionelom Messim a médiá a fanúšikovia si budú pamätať len úžasné Messiho výkony."

„Real Madrid je logickejšou destináciou. Myslím, že Real sa veľmi zaujíma o Kaia, no tiež bude mať problém podpísať ho toto leto. Z môjho pohľadu, je to výhoda. Ak skočíš do takého veľkého klubu v mladom veku, musíš dostať regulérne miesto v tíme."

Prečítajte si aj

Rebel Sneijder: Vodka sa stala mojím najlepším priateľom v Reale Madrid

Nahradí Havertz budúci rok v Reale Modrica?

„Šance, že sa tak udeje budúci rok sú veľmi dobré v Madride. Luka Modric, ktorý hrá na Kaiovej pozícii, bude mať budúci september 36 rokov. To bude správny čas na zmenu."

„Podľa mojich vedomostí, Real si tiež môže predstavovať tento scenár. A ak to bude budúci rok, môže to znamenať, že Kai odohrá ďalšiu sezónu v Leverkusene."

„Samozrejme, FC Bayern sa tiež o neho zaujíma. No nedokážem si predstaviť, že bude schopný zaplatiť okolo 100 miliónov eur po tom, čo podpísal Leroya Saného. Rád by som videl Kaia pokračovať hrať v Nemecku a ak sa tak stane iba FC Bayern prichádza do úvahy. Dohoda na budúci rok je možná."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články