Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bayern Mníchov - základná jedenástka budúcnosti desí súperov!

MNÍCHOV - Nemecký šampión môže v budúcej sezóne postaviť hviezdnu jedenástku s priemerným vekom 22 rokov, ktorá súperov doslova desí
Zdroj: 35625
Zdieľajte:

FC Bayern práve získal ôsmy bundesligový titul v rade a stále je v hre v Lige majstrov.

Perspektívna stratégia Bavorov

Napriek tomu sa Bavori pozerajú do budúcnosti. Kľúčové jadro veteránov okolo Neuera, Alabu, Boatenga, Lewandowskeho či Mullera je potrebné vystužiť talentovanými mladíkmi.

Novou akvizíciou je Leroy Sané, ktorý prišiel z Manchestru City. „Je to rozdielový hráč," uviedol športový riaditeľ Bayernu Hasan Salihamidzič na margo novej posily.

Do Mníchova prichádza s fantastickou vizitkou 39 gólov a 45 asistencií v 135 zápasoch v drese Citizens. „Chcem vyhrať čo najviac titulov a Liga majstrov je najvyššou ambíciou," netají mladík.

Prečítajte si aj

Pekarík: V zime som dostal ponuku, chcel som odísť z Herthy. V pude sebazáchovy som hral ako o život

„Nie je potrebné míňať toľko peňazí. Existuje veľa lacných hráčov, ktorí sa dajú objaviť. Takým spôsobom funguje Bayern, podpisovať hráčov a trénovať ich," hovoril Thiago Alcantára.

Bayern sa začal týmto smerom uberať v roku 2017, keď do funkcie športového riaditeľa prišiel Hasan Salihamidzič, bývalá opora bavorského celku. Tolisso, Süle, Coman, Gnabry, Davies, Goretzka, Lucas, Pavard, Cuisance,... Všetko jeho objavy.

Jedenástka budúcnosti FC Bayern

Tréner Hansi Flick môže v budúcej sezóne postaviť jedenástku v rozostavení 4-2-3-1 z mladíkov s priemerným vekom len 22,27 rokov, ktorá súperov doslova desí!

Brána:

Nubel (23)

Obrana:

Alphonso Davies (19)

Lucas Hernández (24)

Kouassi (18)

Pavard (24)

Stredová formácia:

Cuisance (20)

Kimmich (25)

------------------

Sané (24)

Goretzka (25)

Coman (24)

Útok:

Kirkzee (19)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články