Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

247 miliónov eur na lavičke, 700 gólov Messiho, 4 minúty Griezmanna a 3 penalty

BARCELONA - Barcelonský pád pokračuje. Čo najviac zaujalo v šlágri s Atl.Madrid?
Zdroj: 35582
Zdieľajte:

FC Barcelona v šlágri španielskej La Ligy doma len remizovala s Atléticom Madrid 2:2. Zverenci Quiqueho Setiéna remizovali tretíkrát z posledných štyroch zápasov a ich trápenie pokračuje.

V boji o titul strácajú na Real Madrid jeden bod, no "biely balet" má zápas k dobru a v prípade, že splní svoju povinnosť a zdolá doma Getafe, odskočí Barcelone na rozdiel 4 bodov, čo je 5 kôl pred koncom sezóny z pohľadu Kataláncov veľmi nepríjemné.

274 miliónov eur na lavičke

Tréneri Quique Setién a Diego Simeone nechali na lavičke 274 miliónov eur v podobe Antoinea Griezmanna a Joaa Félixa. Obaja patrili medzi najväčšie vlaňajšie letné transfery.

700 gólov Messiho

Lionel Messi v 50. minúte gólom z penalty poslal Barcelonu do priebežného vedenia 2:1. Bol to jeho 700. gól na klubovej a reprezentačnej úrovni.

Prečítajte si aj

Čísla hovoria jasne: Pod ktorým trénerom bol Lionel Messi najlepší a najhorší?

4 minúty Griezmanna

Tréner Setién hviezdnu posilu z vlaňajšieho leta poslal do hry v 90. minúte namiesto Vidala. Francúz odohral 4 minúty nadstaveného času. „Je náročné poslať ho do hry bez toho, aby som destabilizoval tím," vysvetľoval po zápase Setién. „Nemám slov," reagoval na nasadenie bývalého zverenca do zápasu v 90. minúte jeho niekdajší tréner Diego Simeone.

3 pokutové kopy

Ani jeden zo štyroch gólov nepadol z hry. Skóre otváral "vlastencom" Diego Costa, nasledovali tri premenené pokutové kopy. Za hostí obe penalty premenil Saúl.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články