Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čo ak nie je Messi najlepším hráčom La Ligy v tejto sezóne?

MADRID - Čo ak Messi nie je najlepší v La Lige? Aktuálna sezóna v Španielsku má iného hrdinu
Zdroj: 35552
Zdieľajte:

Karim Benzema a jeho magický kúsok pomohli Realu Madrid získať dôležité tri body. Po jeho úžasnej pätičke skóroval v 45. minúte Casemiro na pôde Espanyolu a práve tento moment rozhodol o triumfe "bieleho baletu" 1:0.

Práve vďaka Benzemovmu momentu geniality sa Real osamostatnil na pozícii lídra španielskej ligy. Vedie o dva body pred Barcelonou, šesť kôl pred koncom. Nie je vylúčené, že práve táto Benzemova paráda bola zlomovým momentom celej sezóny v La Lige.

Pred ôsmimi dňami práve Benzema strelil víťazný gól pri výhre na pôde Realu Sociedad (2:1). Predtým dvoma gólmi pomohol k domácemu triumfu s Valenciou (3:0). Je v neuveriteľnej forme. Práve v najdôležitejšej fáze sezóny, keď sa láme chlieb v titulovom boji.

Prečítajte si aj

178 rozličných zostáv v 202 zápasoch: Zidane má rád zmenu! Ktorú jedenástku postavil najčastejšie?

Práve Benzema je kľúčom k tomu, že Real sa vezie na päťzápasovej víťaznej vlne. Ťahá "biely balet" k titulu. Ako skutočný líder.

Je druhým najlepším strelcom súťaže na konte so 17 presnými zásahmi. Najlepší kanonier je Lionel Messi s 21 gólmi na konte. Argentínčan je tiež výborný, pripravuje spoluhráčom góly ako na bežiacom páse. No faktom je, že v posledných troch zápasoch neskóroval a gól z hry nedal už v štyroch zápasoch po sebe.

Konflikt s Griezmannom na tréningu, dva incidenty v zápasoch, po ktorých sa diskutovalo, či nemal byť vylúčený. V kľúčovej fáze sezóny Messi nie je vo svojej koži.

A čo ak nie je najlepším hráčom tejto sezóny La Ligy?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články