Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Arjen Robben ohlásil návrat! Ktorý klub sa rozhodol posilniť?

AMSTERDAM - Futbaloví fajnšmekri, tešte sa! Arjen Robben ohlásil návrat
Zdroj: 20642
Zdieľajte:

Arjen Robben vlani v lete oznámil koniec kariéry. Holanďan sa preslávil v dresoch Chelsea, Real Madrid a Bayern Mníchov. Získal viac ako 20 trofejí.

Prešiel rok od momentu, keď zavesil kopačky na klinec a hlási návrat. 36-ročný Robben sa rozhodol pomôcť svojmu materskému klubu, hrávať bude za holandský Groningen. Ten sa dostal do obrovských problémov vinou koronavírusovej pandémie a Robben mu chce pomôcť v neľahkom období.

Arjen Robben: Som späť!

„Mal som 12 rokov, keď som začal hrávať v mládežníckej akadémii Groningenu. Domáci debut som zažil proti Feyenoordu v 16 rokoch," spomínal Robben vo videu zverejnenom na oficálnom twitterovom účte FC Groningen.

„Po dvoch rokoch som prestúpil do PSV Eindhoven. Po úžasnom dobrodružstve, ktoré trvalo 18 rokov, sa vraciam domov! Späť do Groningenu."

„Vraciame sa domov počas tohto náročného obdobia krízy, ktorá zasiahla aj FC Groningen. Je skvelé vidieť, ako každý podporuje klub, ja to chcem tiež spraviť a rozmýšľal som, čo ešte by som mohol pre náš klub spraviť."

„V posledných niekoľkých týždňoch som mal veľa rozhovorov s vedením klubu a možno viac ako čokoľvek iné som počúval volanie našich fanúšikov: Arjen, nasleduj svoje srdce!"

Prečítajte si aj

Robben priznal ťažké obdobie - manželka bojovala s koronavírusom

Je to moja misia

Arjen Robben, dynamický krídelník, známy skvelou loptovou technikou, pracuje na tom, aby dobehol kondične ročný herný výpadok a bol pre Groningen skutočne posilou.

„Chcem sa vrátiť ako futbalista, ako hráč FC Groningen. Začalo to svrbením a teraz je to moja misia. Pracujem na návrate ako hráč."

„Zatiaľ neviem, či to bude alebo nebude fungovať, ale viem, že to nebude závisieť od môjho odhodlania či motivácie. Je mojím snom obliecť si dres FC Groningen znovu."

„Bude to náročná fyzická výzva, ale idem si po to! Pracujem tvrdo a keď bude všetko v poriadku, pripojím sa k tímu na prvý tréning novej sezóny."

„Dúfam, že sa stretneme čo najskôr, pretože mojím snom je hrať v drese FC Groningen."

Máme sa na čo tešiť!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter FC Groningen

Diskusia

Podobné články