Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Uvidíme opäť povestnú Robbenovku? Hviezdny Holanďan zvažuje návrat!

AMSTERDAM - Mnohým fanúšikom chýba typické zrýchlenie a kľučka Arjena Robbena. Nasledujúca správa ich určite poteší.
Zdroj: 30236
Zdieľajte:

Hrával za FC Chelsea, Real Madrid či Bayern Mníchov. Roky obliekal dres holandskej reprezentácie. Arjen Robben vlani v lete zavesil kopačky na klinec, no svrbí ho noha a podľa vlastných slov zvažuje návrat do súťažného diania.

Robben má za sebou úspešnú kariéru - vyhral ligové tituly v Holandsku, Anglicku aj Španielsku. Následne sa usadil v Bavorsku, kde žal ďalšie úspechy. V Mníchove strávil desať skvelých rokov, aj napriek početným zranenia. Osemkrát vyhral bundesligový titul a jeden aj v Lige majstrov.

Prečítajte si aj

Bayern recykloval tisícky šálov, vyrobil z nich rúška pre fanúšikov

Vlani bol spájaný s návratom do Holandska, špekulovalo sa o presune do Groningenu či návrate do PSV Eindhoven. Robben sa však po vypršaní kontraktu s Bayernom rozhodol skončiť. 36-ročný Holanďan známy typickou akciou "Robbenovkou" - po prebratí lopty si ju kľučkou pripraví na ľavú nohu a zvyčajne vyšle tzv. "obaľovačku", má zjavne stále chuť aktívne hrať.

Robben zvažuje návrat

„Zo začiatku mi futbal vôbec nechýbal," hovoril Robben pre FC Bayern Podcast. „Ale potom prišla fáza, keď ma to znova začalo štekliť a mal som myšlienky ako - hej, možno by som si rád trochu zahral. Čas od času mám tento pocit stále. Možno to vždy trošku vo mne zostane. Som len športovec," priznal technicky výborne vybavený hráč, že zvažuje návrat.

„Keď skončíte kariéru, nikto už na vás nečaká, ale potrebujete niečo, pre čo budete vstávať. V mojom prípade sú to moje deti," dodal.

Zdá sa, že profesionálny futbal mu veľmi chýba. A fanúšikom zas chýba jeho typická "Robbenovka". Uvidíme ju ešte niekedy?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FC Bayern Podcast

Diskusia

Podobné články