Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

150-miliónová ponuka z anglickej Premier League za hviezdu Atlética Madrid

MADRID - Na stole Atlética Madrid pristála lukratívna ponuka vo výške 150 miliónov eur za mladú hviezdu z anglickej Premier League
Zdroj: 35456
Zdieľajte:

Atlético Madrid dostalo začiatkom tejto sezóny lukratívnu ponuku 150 miliónov eur za portugalského útočníka Joao Félixa z anglickej Premier League. Odmietlo ju. Informuje o tom Goal s odvolaním sa na zdroj blízky španielskemu klubu.

Atlético kúpilo Joao Félixa za 126 miliónov eur z Benficy vlani v lete. Do Madridu prichádzal ako náhrada za Antoina Griezmanna, ktorý zamieril do Barcelony.

Joao Félix v 29 súťažných zápasoch strelil 8 gólov a pridal 3 asistencie. Brzdili ho však problémy s členkami.

Hneď po obnovení sezóny strelil dva góly do siete Osasuny pri vysokom víťazstve 5:0.

Goal tvrdí, že ešte pred prestupom do Madridu mal záujem o Joao Félixa Manchester City.

Prečítajte si aj

Bývalý taliansky kanonier: Cristiano Ronaldo už nedokáže ani driblovať!

Real Madrid by mu sedel viac ako Atlético

Carlos Carvalhal, hlavný tréner portugalského Rio Ave si myslí, že lepšou voľbou pre Joao Félixa by bol Real Madrid ako Atlético.

„Joao Félix je výborný hráč a nechcem vytvárať kontroverzie mojimi vyhláseniami. Je to hráč s úžasnou technickou vybavenosťou, no nie som si istý, či je štýl hry Atlética to najlepšie pre neho."

„Pochyboval som o tom už keď tam podpísal. Diego Simeone je výborný tréner, jeho tímy sú veľmi silné, veľmi súťaživé, ale Joao Félix sa nezdá byť perfektným hráčom pre toto miesto."

„V odlišnej situácii by sme videli výborného Joao Félixa. Bude to trošku náročnejšie a bude to trvať nejaký čas. Bude sa musieť transformovať ako hráč."

„Ak by išiel do tímu ako Real Madrid, bol by na vyššej úrovni. Kontext by bol pre neho viac priaznivejší."

„Nie je to kritika Simeoneho, nie je pochýb o tom, čo dosiahol. Jeho práca hovorí sama za seba, len verím, že toto manželstvo nie je najlepšie."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články