Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ukrajinci sa bili so Slovákmi, vášne musela krotiť polícia! Mocenský boj v Nitre pripomína frašku

NITRA - Situácia vo vedení futbalovej Nitry rozhodne nenapĺňa parametre profesionálnosti. Po konflikte Ukrajincov so Slovákmi zasahovala na štadióne polícia!
Zdroj: 23718
Zdieľajte:

V nitrianskom futbale je to na bode mrazu. Finančné problémy vyústili do neudelenia licencie od SFZ na budúcu sezónu. Nedávno boli medializované odchody miestnej ikony a legendy slovenského futbalu Ľubomíra Moravčíka či Igora Dema.

Futbalovú Nitru má prevziať nový investor z Ukrajiny, ktorý prisľúbil finančnú injekciu a stabilizáciu klubu. Dokonca vyhlasuje ambíciu dotiahnuť Nitru do pohárovej Európy.

Rokovania o oficiálnom vstupe ukrajinského investora do nitrianskeho klubu však nabrali nečakaný smer. Ako informuje portál mynitra.sme.sk došlo k fyzickému stretu medzi slovenskou a ukrajinskou vetvou a po incidente musela na štadióne zasahovať privolaná polícia.

Prečítajte si aj

Vyhodili ma ako prašivého psa, sťažuje sa slovenská legenda.Ak dnes nezarobíš 2 000 eur mesačne, nemá význam hrať futbal

Informáciu potvrdila policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Z prostredia klubu žiadne oficiálne vyjadrenie neprišlo. Isté však je len jedno, pod Zoborom to vrie a kroky kompetentných majú od profesionality na míle ďaleko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mynitra.sme.sk

Diskusia

Podobné články