Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stane sa jednotkou Manchesteru Utd. aj Anglicka, prognózuje Solskjaer

MANCHESTER - Tréner Ole-Gunnar Solskjaer vidí tohto mladíka ako budúcu jednotku Manchesteru Utd. aj anglickej reprezentácie
Zdroj: 35421
Zdieľajte:

Dean Henderson odchytal posledné dve sezóny na hosťovaní z Manchester United v Sheffield United.

Ukazuje obrovský progres, vlani v októbri dokonca dostal premiérovo pozvánku do anglickej reprezentácie.

Raz sa stane jednotkou Manchesteru Utd. aj Anglicka

Je otázne, kde strávi 23-ročný brankár budúcu sezónu. No tréner "červených diablov" prognózuje, že raz sa stane jednotkou Manchesteru United aj anglickej reprezentácie.

„Dean spravil v posledných rokoch niekoľko vynikajúcich rozhodnutí a fantasticky sa vyvinul. Pozeráme sa na to, kde bude hrať v budúcej sezóne, ale zatiaľ ešte nebolo rozhodnuté," hovoril Solskjaer pre Sky Sports.

Prečítajte si aj

Ročný obrat 600 miliónov libier a nedokážu kúpiť hráčov, ktorých chcete! Van Gaal "zabil" nákupnú stratégiu ManUtd

„Táto sezóna sa pre neho ukázala ako skvelá skúsenosť, svojimi výkonmi získal niekoľko priaznivcov a dokázal, že v určitom okamihu bude jednotkou Manchesteru United a jednotkou anglickej reprezentácie," prognózuje nórsky tréner.

24. júna sa na Old Trafforde stretnú Manchester United a Sheffield United. Henderson nebude svojmu tímu k dispozícii, nakoľko mu to nedovoľujú dohodnuté podmienky hosťovania. ManUtd je na piatej pozícii zabezpečujúcej účasť v skupinovej fáze Európskej ligy. Sheffield Utd. je siedmy len s dvojbodovou stratou a navyše zápasom k dobru.

Súčasnou jednotkou Manchesteru United je Španiel David de Gea, ktorý vlani v septembri podpísal štvorročnú zmluvu s ročnou opciou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports

Diskusia

Podobné články