Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

7 hviezd, ktoré v mladosti fandili najväčším rivalom

BRATISLAVA - Viacerí futbalisti sa priznali, že v mladom veku mali bližšie k rivalom svojich zamestnávateľom.
Zdroj: 33683
Zdieľajte:

KEVIN DE BRUYNE

Hviezdu Sky Blues netreba špeciálne predstavovať, patrí k najlepším stredopoliarom posledných rokov. V roku 2017 vo svojom článku britský Guardian odhalil, že v mladosti bol fanúšikom Liverpoolu. Spával v obliečkach The Reds, nosil klubovú súpravu a replika dresu Michaela Owena patrili do jeho výbavy. Ako profesionál však hodil minulosť za seba a naplno bojuje v drese Manchestru City.

Prečítajte si aj

Ako ho možno nemilovať? Salah prišiel natankovať svoje Bentley, na TOTO prítomní nikdy nezabudnú

FRANK LAMPARD

Lampard bol jedným z najtalentovanejších záložníkov svojej generácie a dodnes je najlepším strelcom medzi stredopoliarmi v Premier League. Jeho kariéra je spätá najmä s Chelsea Londýn, kde v roku 2016 skončil s profesionálnym futbalom a vlani sa vrátil, aby zasadol na lavičku ako tréner. Legenda "The Blues", to rozhodne!

Ale rovnako aj obrovský fanúšik West Hamu United. Jeho otec bol legendou "kladivárov", odohral za nich viac ako 600 zápasov. Pochopiteľne sa malý Frank zamiloval do klubu z východného Londýna. Práve tu zažil seniorský debut a strávil šesť sezón. Keď sa v roku 2001 presťahoval na Stamford Bridge, u fanúšikov West Hamu padol do nenávisti.

GARETH BALE

Meno si spravil v drese Tottenhamu Hotspur, kde sa stal jedným z najlepších krídel. Ako dieťa však mal bližšie k úhlavnému rivalovi zo severného Londýna - Arsenalu. V jedno z rozhovorov prezradil, že obdivoval Henryho a Bergkampa a dokonca ukázal aj dres kanonierov s menom Thierryho Henryho.

Na snímke Ján Ďurica a vľavo Gareth Bale.
Na snímke Ján Ďurica a vľavo Gareth Bale. Zdroj: TASR/Michal Svítok

OLE GUNNAR SOLSKJAER

Jedenásť rokov hráčom a momentálne tréner. Meno nórskeho futbalistu je spojené najmä s Manchestrom United. Ako malý však mal podporovať najväčšieho rivala. Existuje dokonca jeho fitka v drese FC Liverpool, hoci jej autentickosť je otázna. The Sun však vlani napísal, že tento fakt je známou vecou v jeho rodnom meste, hoci Ole to dodnes nepotvrdzuje.

LUKA MODRIČ

Od príchodu do Realu Madrid v roku 2012 žiari. Los Blancos pomohol k viacerým trofejam a Chorvátsko doviedol do premiérového finále MS v roku 2018. Práve tento skvelý rok mu priniesol aj zisk prestížnej Zlatej lopty. Je zaujímavé, že všetky úspechy prišli v bielom drese.

V 2018 totiž jeho krajan Ivan Rakitič prezradil, že Luka bol ako dieťa veľkým fanúšikom FC Barcelona. V roku 2008 ako hviezda Dinama Záhreb nebol ďaleko od presunu na Nou Camp. Bitku o Modriča ale vyhral Tottenham, odkiaľ sa presunul do Madridu.

Prečítajte si aj

14 hviezd, ktoré nikdy nevyhrali Ligu majstrov

JAMIE CARRAGHER

Jeden z najznámejších srdciarov v Premier League, v FC Liverpool strávil dlhých 17 rokov a končil s kapitánskou páskou na svojom rukáve. Stal sa ikonou červenej časti Merseyside, ale ako malý bol obrovským fanúšikom Evertonu. Dokonca natoľko veľkým, že by radšej bral double Everotnu ako anglický titul z majstrovstiev sveta v roku 1986.

JOHN TERRY

Narodil sa do rodiny fanúšikov Manchestru United, dve generácie boli klubu z Old Trafford verné. Predtým, ako sa stal kapitánom a legendou Chelsea, patril tiež k fanúšikom Red Devils. Je verejne známe, že ho ako 14-ročného chcel získať Sir Alex Ferguson, ale John si vybral Londýn. "Ako malý som podporoval Man United, ako môj otec a dedko. Ale po prvom dni v Chelsea som vedel, že je to klub, v ktorom chcem byť," povedal.

Prečítajte si aj

Pivo spája ľudí! Nedostali sa na štadión, fans z druhého tábora im nosili pivo k plotu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články