Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Futbalové špekulácie dňa - 10.5. 2014

Dnes vám opäť prinášame rôzne špekulácie z britských denníkov a stránok.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Manchester United a Liverpool javí záujem o služby stredopoliara Alexa Songa z Barcelony, ktorý anglické prostredie dobre pozná zo svojho skoršieho pôsobenia v Arsenale.

Turecký stredopoliar Caner Erkin, ktorému v lete skončí zmluva s Fenerbahce, sa ocitol v hľadáčiku Liverpoolu a Chelsea.

Liverpool plánuje v lete mohutne nakupovať, medzi vysnívaným posilami kouča Brendana Rodgersa sú aj Adam Lallana zo Southamptonu, Javier Mascherano z Barcelony alebo Ashley Williams zo Swansea.

Stredopoliar Adel Taarabt dúfa, že svoje hosťovanie v AC Miláno v lete pretaví v trvalý prestup. Marocký stredopoliar zatiaľ stále patrí londýnskym QPR.

Vedenie Interu Miláno chce z Chelsea kúpiť útočníka Fernanda Torresa, navyše sa začalo zaujímať tiež o Toma Inca z Blackpoolu.

Arsenal sa už sa zmieril s tým, že pravý obranca Bacary Sagna nepredĺži zmluvu a v lete tak z Arsenalu odíde.

Tréner Arséne Wenger, ktorý sa nedohovoril na novej zmluve s Arsenalom, dostal pracovnú ponuku od bohatého Monaka.

Podľa trénera Paula Lamberta musí majiteľ Aston Villy, Randy Lerner uvoľniť finančné prostriedky na nákup nových posíl. Ak tak neurobí, Villans budú vážne bojovať o záchranu.

Obranca Ryan Bertrand, ktorý patrí Chelsea, ale jarnú časť sezóny strávil na hosťovaní v Aston Ville, si chce pohovoriť s Josém Mourinhom o svojej budúcnosti. Vo svojich 24 rokoch zrejme cíti, že už by potreboval pravidelne nastupovať.

Tréner talianskej reprezentácie Cesare Prandelli sa poriadne obul do anglického národného tímu. Vyhlásil totiž, že aj keby všetci členovia anglickej reprezentácie boli Taliani, žiadneho z nich by si do tímu nevzal.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Vlastná tvorba, rôzne zdroje

Diskusia

Podobné články