Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kmotríkovci sú hanbou slovenského futbalu

S obmedzeniami a problémami majú majitelia Slovanu zajačie úmysly. Otvorene hovoria o odchode z Fortuna ligy.
Zdroj: 32607
Zdieľajte:

Milovaný aj nenávidený. Slovan Bratislava je najúspešnejším klubom v slovenskom futbale. Na dlho je zrejme jediným klubom z Česko-slovenska, ktorý sa môže pochváliť európskou trofejou. Obrovská história, liaheň špičkových futbalistov.

Dnes ale značka Slovana trpí, trpí vďaka súčasným majiteľom. Ivan Kmotrík a jeho syn Ivan Kmotrík mladší už dlhodobo nerobia klubu práve najlepšiu reklamu. Hlavnou témou okolo týchto pánov bol národný štadión, ktorý mal byť postavený za naše peniaze a využívať ho mal hlavne Slovan. Našťastie to vyzerá tak, že za tento štadión neuvidí Kmotrík ani euro od štátu.

Prečítajte si aj

7 najlepších trénerov bez práce. Kto siahne po týchto hviezdach?


Problémový je aj syn kontroverzného podnikateľa, ktorý sa "preslávil" hajlovaním priamo na trávniku. Ivan Kmotrík mladší bol obvinený z extrémistického trestného činu, nakoniec však pochodil "len" s pokutou 5 000 eur.

Na diskusiu je aj zostava Slovana, v ktorej dlhodobo figuroval len jediný slovák - skvelý Dominik Greif. Podobné zostavy majú síce viaceré špičkové kluby, takže tento krok neodsudzujeme, no určite je na posúdenie, aký prínos má Slovan pre rozvoj slovenského futbalu, ak dáva minimálny priestor našim futbalistom.

Po novom Kmotríkovci zvažujú odchod z najvyššej slovenskej súťaže, pretože vďaka korona kríze hrozí zníženie jej kvality. Otázkou je, kto by ho v inej lige chcel? Spoločná liga s Českom je nereálna v hokeji, aj vo futbale. Silno pochybujem aj o vstupe do Rakúska a kvalitu a veľké návštevnosti asi v Maďarskej lige nemôžeme očakávať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalový svet

Diskusia

Podobné články