Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kmotrík: Nebudem klamať, mám obavy! Bude najväčší prestup v histórii slovenskej ligy vôbec vyplatený?

BRATISLAVA - Veľkú radosť z realizácie najväčšieho prestupu v histórii slovenskej ligy vystriedali obavy a neistota. Slovan sa dostal do vážnej situácie, Kmotrík priznáva veľké obavy
Zdroj: 31120
Zdieľajte:

Vedenie ŠK Slovan Bratislava si pred pár mesiacmi mädlilo ruky. Dotiahlo do konca očakávaný prestup hviezdneho slovinského útočníka Andraža Šporara. Za 7 miliónov eur ho "belasí" predali do portugalského Sportingu Lisabon.

Lenže situácia sa zmenila. Veľkú radosť vystriedali veľké obavy. Na klubový účet Slovana za prestup Šporara doteraz prišlo len 950 tisíc eur. Šesť miliónov eur visí vo vzduchu. Klub s nimi počítal, no teraz nevie kedy ich dostane a či vôbec.

„Nebudem klamať. Mám obavy. Pokúsime sa s vedením portugalského klubu skontaktovať, aby sme vedeli, na čom presne sme a či vôbec budú schopní platiť. Určite aj oni prišli pre koronavírus o veľké množstvo príjmov," hovoril viceprezident Slovana Ivan Kmotrík mladší pre RTVS.

Prečítajte si aj

Slovan zvažuje možnosti: Kmotrík o kríze, obrovských stratách a neružovej situácii ohľadom Šporara

„Toto je, samozrejme, vážna situácia, ktorá bude mať veľký vplyv na náš klub. Bavíme sa o nemalom balíku peňazí, s ktorým sme my ako klub počítali. Tieto prostriedky sme mali zahrnuté v rozpočte a plánovali sme ich využiť na financovanie klubu. Či už na jeho rozvoj, alebo v prípade núdzovej situácie, aká nastala napríklad teraz,“ dodáva.

Na uhrádzanie záväzkov dohliada UEFA. Neplatičom hrozia tvrdé sankcie. Kedy však Slovan uvidí peniaze za najväčší transfer v histórii slovenskej súťaže?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RTVS

Diskusia

Podobné články