Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cassilasov odkaz: Bol to omyl, prepáčte

MADRID - Brankár si teraz pamätá tú chvíľu, keď pred piatimi rokmi opustiť svoj klub svojho života. Zriedka som hovoril o svojom odchode z Realu Madrid.
Zdroj: 35266
Zdieľajte:

Prešlo päť rokov odkedy sa rozlúčil Iker Casillas s Realom Madrid. Bolo to prekvapujúce a zároveň smutné zbohom s kapitánom bieleho baletu. "Zriedka som hovoril o svojom odchode z Realu Madrid. Omylom som dal sám so sebou tlačovú konferenciu a tak som sa rozlúčil s týmto klubom. Zároveň ma mrzí, že som sa nerozlúčil s fanúšikmi tak ako sa patrí."

Prečítajte si aj

Upil sa k smrti, na liečení sa vyspal so spolupacientkou a zvádzal moju sestru, prezrádza ex-manželka legendy ManUtd

Pred niekoľkými hodinami zverejnil fotografiu s komentárom, ktorý viedol k ďalším špekuláciám. "Posledný deň v Madride. Jedného dňa sa vrátim."

Pocas veces hablé de mi salida del @realmadrid. Di una rueda de prensa en solitario, error, y me fui. 5 años han pasado ya desde entonces. 5 años que cruce la frontera que me llevó a nuestro país vecino: Portugal. Necesitaba volver a sentirme otro. Tener un nuevo ambiente, abandonar estar tan expuesto a la crítica y querer mejorar. Es así amigos, todos los jugadores (sean buenos o malos) quieren mejorar. Y para ello hay mejorar lo físico y lo mental. Y esto último era importante. En Oporto lo volví a sentir. Que no os cuenten otras cosas. Esta foto es de un Real Madrid vs Getafe, temporada 14/15. Yo ya sabía que iba a ser mi último partido. The Last Match. #iwillcomeback #madrid #buenasnochesmundo?

Príspevok, ktorý zdieľa Iker Casillas (@ikercasillas),

Zdieľajte:
Zdroj informácií: as.com

Diskusia

Podobné články