Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Upil sa k smrti, na liečení sa vyspal so spolupacientkou a zvádzal moju sestru, prezrádza ex-manželka legendy ManUtd

MANCHESTER - Pohnutý osud legendy Anglicka a Manchesteru United, ktorý v druhej polovici 60-tych rokov 20. storočia kraľoval svetovému futbalu
Zdroj: 35264
Zdieľajte:

George Best bol na futbalovom trávniku do bodky verný významu svojho priezviska - bol najlepší. V druhej polovici 60-tych rokov 20. storočia kraľoval svetovému futbalu. Nezmazateľným písmom sa zapísal do futbalovej histórie Manchesteru United a Anglicka.

No verný významu svojho priezviska evidentne nebol v súkromnom živote. Jeho ex-manželka Angie Bestová vyrozprávala pre Daily Mail viac o búrlivom živote bývalého manžela Georga, ktorý bol poriadny "kvietok".

Na liečení sa vyspal so spolupacientkou

George Best skonal v roku 2005 po nevydarenej transplantácii pečene. Zdravotné problémy si spôsobil závislosťou na alkohole, ktorej sa niekoľkokrát neúspešne pokúšal zbaviť. „Na liečení bol dvakrát, ale všetko to bolo zbytočné. Jediné, čo tam dokázal, tak bolo vyspať sa so spolupacientkou,“ spomínala Angie.

Best nezbožňoval len alkohol, ale aj ženy. Angie potvrdila, že zviedol jej najlepšiu kamarátku a pokúšal sa dostať do postele aj jej sestru. Bývalá manželka anglickej legendy opisovala každodenný boj, ktorý pri Bestovi zažívala.

Prečítajte si aj

Narážal na Alexisa, Lukakua či Smallinga? Solskjaer: Radšej diera v zostave, ako kretén v zostave

„Keď sa vydáte za alkoholika, stane sa z vás monštrum. Každé ráno som ho nútila brať tabletky, ktoré spolu s alkoholom spôsobujú nevoľnosť. Pozerala som sa pod jazyk, či ich prehltol, ale schoval si ich za zuby a potom som ich našla vo vreckách nohavíc."

„Keď sa jeho problémy s alkoholom stávali neúnosné, miešala som mu tabletky na spanie do čaju a nútila ho zostať doma. Vtedy prespal aj 24 hodín vkuse," dodáva.

Vzťah s legendou neľutuje

George a Angie boli manželmi oficiálne päť rokov, no po troch začali žiť oddelene. Z ich zväzku vznikol syn Kalum, ktorý je televíznou osobnosťou.

„Vo svojom živote nič neľutujem a ani by som nemenila. Môj syn je televízna osobnosť a vedie úžasný život. Je mi ľúto, že tu George nie je a nevidí to, ale bola to jeho voľba,“ uzatvára Angie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články