Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zarobím 15 000 libier týždenne, aj tak nič neušetrím. Do Barcelony som šiel stať sa milionárom, nie hrať

BARCELONA - Myslel som, že som milionár, ale realita bola iná. Zarábal som 15 tisíc libier týždenne, aj tak som nič neušetril, hovorí bývalý hráč Barcelony
Zdroj: 35235
Zdieľajte:

Kamerunský futbalista Alex Song, ktorý hrával za Arsenal Londýn či FC Barcelona, hovoril v živom vysielaní na Instagrame o svojom prístupe k peniazom.

Zarábal 15 tisíc libier týždenne, aj tak nedokázal nič ušetriť

„Strávil som osem rokov v Arsenale, no až v posledných štyroch som začal zarábať dobre na svoje živobytie, pretože môj plat sa výrazne zvýšil."

„Míňal som veľa peňazí, chodil som na drahé večere, výlety, dovolenky, počas tých ôsmich rokov som na svojom účte nedokázal udržať ani 100 tisíc libier."

„Myslel som, že som milionár, ale nebola to realita. Pritom som zarábal 15 tisíc libier za týždeň," pokračoval Kamerunčan známy výstredným životným štýlom a problémami mimo ihriska.

Alex Song pôsobil v Arsenale ešte v časoch Thierry Henryho.

„Podpísal som môj prvý profesionálny kontrakt a bol som veľmi nadšený. Prišiel som na tréning a videl som prichádzať Henryho v jeho aute, čo bol drahokam. Pomyslel som si, že by som potreboval rovnaké auto, bez ohľadu na to, čo to stojí."

„Odkedy som bol futbalista, mohol som ísť len do autorizovaného obchodu, podpísať nejaké papiere a oni ti dali auto. Tak som skončil s tým istým autom ako mal Henry."

Pozrite si aj

Náhľadový obrázok videaAlex Song sa predviedol v novom klube tým najlepším spôsobom!

„Po dvoch mesiacoch som pochopil, že mi utekajú peniaze a namiesto toho som požiadal o Toyotu," dodáva Song.

Vedel som, že v Barcelone nebudem veľa hrať. Chcel som ale byť milionárom

Alex Song prehovoril aj o svojom prestupe na Nou Camp. Priznáva, že pred podpisom s FC Barcelona vedel, že nebude veľa hrávať. No išlo mu predovšetkým o peniaze.

„Barcelona mala záujem podpísať ma a ich športový riaditeľ so mnou hovoril. Povedal mi, že si tam veľa futbalu nezahrám. Povedal som mu na to, že je mi to jedno. Vedel som, že teraz budem skutočným milionárom," uzatvára príbeh Kamerunčan, ktorý naposledy pôsobil v švajčiarskom Sione.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram

Diskusia

Podobné články