Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi: Setién to možno nepochopil, Barcelona nevyhrá Ligu majstrov, ak budeme hrať ako doteraz

BARCELONA - Ak bude Barcelona pokračovať vo výkonoch spred pandémie, nevyhrá Ligu majstrov, myslí si Lionel Messi.
Zdroj: 35202
Zdieľajte:

FC Barcelona v úvodnom osemfinále Ligy majstrov remizovala na pôde Neapola 1:1. Domácu odvetu už nestihla odohrať. Do hry vstúpila pandémia koronavírusu.

Ligové sezóny európskych súťaží sa čoskoro opäť naplno rozbehnú, samozrejme, bez diváckej účasti. Hovorí sa o augustovom pokračovaní vyraďovacej časti Ligy majstrov. Lionel Messi si myslí, že ak Barcelona bude hrať ako pred pandémiou, nemá šancu milionársku súťaž vyhrať.

Ak budeme hrať ako doteraz, LM nevyhráme

„Nikdy som nepochyboval o mužstve, ktoré máme a nemám pochybnosti, či dokážeme vyhrať všetko, čo zostáva. Ale nie takým spôsobom, akým sme hrali," vyhlásil Messi pre španielsky Sport.

„Teraz majú všetci svoje názory a veľmi ich rešpektujem. Môj je založený na skutočnosti, že som mal to šťastie a hral Ligu majstrov každý rok a viem, že nie je možné vyhrať to s takou hrou, akú sme predvádzali. Možno to Setién nepochopil."

Prečítajte si aj

Messi alebo Ronaldo? Klopp vybral svojho favorita

Odlišný názor od trénera Setiéna

Messiho názor je v ostrom rozpore s názorom trénera Barcelony. Quiqe Setién zhruba pred mesiacom pre TV3 vyhlásil:

„Veľakrát som hráčom povedal, že nemám čas na strácanie a rád by som vyhral Ligu majstrov aj La Ligu. Samozrejme, snívam o získaní týchto titulov a o tom, že budem chodiť pomedzi kravami v mojej domovine Liencres s trofejami Ligy majstrov a La Ligy v rukách."

Messi je pripravený útočiť na trofeje. Aj napriek špecifickej situácii, keď sa bude hrať po dlhej prestávke a bez divákov.

„Fyzicky sa cítim veľmi dobre. Tieto dni som trénoval doma a myslím, že mi to pomohlo udržať sa v kondícii. Veľmi ťažké obmedzenia, ale s deťmi a Antonelou sme sa snažili užívať si spoločné chvíle."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport

Diskusia

Podobné články