Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bola som znásilnená! Hviezda Chelsea zadržaná políciou, mladá žena skončila v nemocnici

LONDÝN - Záchranné zložky privolané pred štvrtou ráno. Hviezda Chelsea má na krku vážny problém
Zdroj: 35233
Zdieľajte:

Neznáma žena si cca. o štvrtej hodine v nedeľu nad ránom zavolala sanitku a políciu. Tvrdila, že sa necíti dobre. Záchranné zložky zasahovali v západnom Londýne v apartmáne hviezdy londýnskej Chelsea Calluma Hudsona-Odoia. Ten čelí obvineniu zo znásilnenia, bol zadržaný a na krku má poriadny problém.

Bola som znásilnená, oznámila žena záchranným zložkám

„Po príchode záchranných zložiek žena oznámila, že bola znásilnená. Bola prevezená do nemocnice. Muž bol na mieste zatknutý pre podozrenie zo znásilnenia. Na kauciu bol prepustený z väzby a vyšetrovanie pokračuje," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení.

Hudson-Odoi má na krku škandál len pár týždňov po tom, čo mu bol v marci diagnostikovaný koronavírus. Bol prvým hráčom Premier League, ktorému bol potvrdený vírus Covid-19.

Chelsea odmietla komentovať obvinenia týkajúce sa devätnásťročného útočníka.

Nie je prvý s problémom na krku

Britský denník The Sun priniesol podrobnosti. Hudson-Odoi si do svojho apartmánu pozval modelku, s ktorou sa zoznámil cez internet. Tá mu poslala niekoľko šteklivých záberov. Hráč The Blues ju vyzval, aby ho prišla navštíviť v spodnej bielizni. Po ženu poslal auto. „Vyzerala veľmi pôvabne, také ženy je možné vidieť v Love Islande," prezradil pre The Sun jeden zo susedov futbalistu.

Prečítajte si aj

FOTO Párty s prostitútkami! Mladý supertalent má problém, prezradil ho Snapchat

Hudson-Odoi nie je prvým hráčom anglickej ligy, ktorý počas prerušenia sezóny mal problém. Obranca ManCity Kyle Walker a útočník Evertonu Moise Kean zhodne porušili pravidlá karantény, keď si zorganizovali v dome sex-párty za účasti spoločníčok.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články