Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Desať minútový manažér

Ak ste čakali krátky návod na to, ako sa rýchlo stať šikovným manažérom, sklameme vás. Je to príbeh o krátkej kariére manažéra z Anglicka
Zdroj: 35232
Zdieľajte:

Podobný názov nesie aj príručka pre moderných manažérov, ktorú si môžete zakúpiť v každom kníhkupectve. Dnes ale nebudeme dávať rady ako viesť firmu. Pozrieme sa opäť do rubriky podivných príbehov z futbalu.

Prečítajte si aj

Futbal stratil svoje čaro: Sme ako starí páni bez diváckej kulisy povedal bombardér z Mníchova


Tento podivuhodný príbeh sa udial v roku 2007 v Anglicku. Tourquay United FC vypadol zo štvrtej najvyššej futbalovej súťaže a s ním prišla aj výmena manažéra. Na toto miesto bol obsadený bývalý útočník QPR, či West Hamu - Leroy Rosenior, ktorý sa ale dlho neohrial. Hneď po vymenení manažéra sa zmenilo v klube aj vedenie, ktoré už malo na toto miesto vybratého bývalého stredopoliara klubu Paula Buckleho. Preto prišlo aj neuveriteľné rýchle odvolanie, už po desiatich minútach.


Leroy Rosenior teda drží vo futbalovej histórii neprekonateľný rekord, ktorý už zrejme nikto neprekoná. Na druhej strane, koľko futbalistov a funkcionárov majú za sebou zaujímavé kariéry, no rekordmi sa pochváliť nemôžu. Leroy Rosenior túto výsadu má a zrejme baví rodinu a spoločnosť touto historkou dodnes.

Prečítajte si aj

Prestup storočia! Rumunský klub získal hráča za bravčové mäso
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalový svet

Diskusia

Podobné články