Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Boli väčší ako on. Zabijeme ho, zastrájali sa! Messiho bratranec odhalil brutálne začiatky barcelonskej hviezdy na ulici

BUENOS AIRES - Messiho bratranec Maxi Biancucchi prehovoril o bruálnych futbalových začiatkoch barcelonskej hviezdy v argentínskych uliciach
Zdroj: 35173
Zdieľajte:

Už ako dieťa sa nikdy nevyhýbal výzve. Lionel Messi od útleho detstva čelil vyšším súperom, no našiel spôsob, ako si poradiť so svojím nižším vzrastom. O jeho brutálnych začiatkoch prehovoril bratranec Maxi Biancucchi.

Boli väčší ako on. Zabijeme ho, zastrájali sa

„V susedstve s nami hrával, boli sme väčší ako on a hovorili nám: Šialené, že ho púšťajú von, zabijeme ho. Chceli ho udrieť, ale poradil si s tým," spomínal Biancucchi v rozhovore pre Ole.

„Keď mal osem či deväť, v sobotu som vstával skoro, aby som ho videl hrať. Robil pôsobivé veci. Nemohol som tomu uveriť."

Čo bráni Messimu vrátiť sa do Newell´s?

Mnoho fanúšikov Newell´s Old Boys verí, že by Lionel Messi mohol kariéru ukončiť v drese, v ktorom začínal. Biancucchi by bol nesmierne rád, zároveň si uvedomuje, že vzhľadom k bezpečnostným problémom v regióne je to veľmi nepravdepodobné.

Prečítajte si aj

Škriniar k Messimu? Slovenský obranca na titulke Mundo Deportivo

„Leo veľmi miluje Argentínu, ľudia tomu nikdy nerozumeli. Ak by to nebolo nebezpečné, nemám pochybnosti, že by hral v Argentíne. Je to jediná vec, ktorá môže ovplyvniť jeho návrat."

„Je mojím snom vidieť Lea v Newell´s, ale vidím, že je to komplikované. Je ťažké predstaviť si, že Messi hrá Classico, deti musia chodiť do školy... to mesto je peklo."

Messi vlani priznal, že by sa rád vrátil do Newell´s, ale rodina je pre neho na prvom mieste.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Ole

Diskusia

Podobné články