Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Môžeš piť, chodiť do klubov, robiť čokoľvek chceš! Tréner Sampaoli chcel dokonca strážiť psa svojej hviezde

SEVILLA - Tréner Jorge Sampaoli použil naozaj netradičnú metódu, aby nalákal francúzsku hviezdu do svojho tímu.
Zdroj: 30056
Zdieľajte:

Argentínsky tréner Jorge Sampaoli prilákal Samira Nasriho z Manchester City na hosťovanie do FC Sevilla pred sezónou 2016-17 skutočne unikátnym spôsobom. Bývalý francúzsky reprezentant počas instagramového živého vysielania odhalil, ako ho Sampaoli pritiahol na voľnosť, ktorú mu ponúkol na ihrisku aj mimo neho.

Chcel mi strážiť psa, aby som mohol chodiť von

„Sampaoli ma chcel tak veľmi, až mi hovorí: Poď k nám, môžeš piť, chodiť do klubov, robiť čokoľvek chceš a ja ťa budem pred vedením klubu kryť. Chcem od teba len, aby si bol dobrý na ihrisku cez víkend," spomínal Nasri. „Sampaoli bol tak bláznivý, že dokonca chcel strážiť môjho psa, aby som mohol cez víkendy chodiť von!"

Nasri vyjadril rešpekt k Sampaoliho motivačným schopnostiam, napriek tomu, že jeho prejavom v španielčine nerozumel. „Dalo mi to pokoj, keď som počúval Sampaoliho prejavy v šatni a to som nerozumel po španielsky!"

Spojenie Nasri - FC Sevilla však príliš nefungovalo. Počas 30 zápasov za španielsky tím strelil len tri góly. V roku 2017 odišiel Nasri do tureckého tímu Antalyaspor. Následne prišla nútená stopka v jeho kariére, dostal 18-mesačný trest za porušenie antidopingových pravidiel.

Prečítajte si aj

MetaHeadline: radosť hráčov Manchesteru City, Vincent Kompany.Kompany zbiera hráčov do Anderlechtu: Ako silný tím dokáže postaviť?

Vitamínová injekcia mu zruinovala kariéru

Nasri vysvetľoval, že dostal v Los Angeles legálnu vitamínovú injekciu, ale bolo v nej priveľa látky.

„Čo sa stalo v Los Angeles, zruinovalo moju kariéru. Bola to vitamínová injekcia, legálna a mal som recept," objasňoval Francúz. „Na klinike mi vstrekli oveľa viac produktu, ako sa očakávalo."

Nasri po vypršaní trestu podpísal krátkodobý kontrakt s West Ham United. Následne sa presunul do belgického Anderlechtu za Vincentom Kompanym, bývalým spoluhráčom z ManCity. Nasri však po celú túto sezónu bojoval so zraneniami a tak v belgickej lige nastúpil len v siedmich stretnutiach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram

Diskusia

Podobné články