Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fernandinho vymenoval 5 najnebezpečnejších protihráčov, ktorým čelil. Prekvapí vás, koho z nich vyzdvihol najviac

MANCHESTER - Brazílčan Fernandinho uviedol piatich najnebezpečnejších hráčov, ktorým čelil. Prekvapil menom, ktoré vyzdvihol najviac
Zdroj: 27587
Zdieľajte:

Brazílčan Fernandinho počas siedmich rokov v drese Manchester City čelil množstvu svetových protihráčov. Nekompromisný hráč nastupujúci na pozícii obrancu či defenzívneho stredopoliara, v rozhovore s trénerom tímu Philadelphia Union Klebersonom, uviedol piatich najnebezpečnejších protihráčov, ktorým v kariére čelil.

„Najnebezpečnejší hráči, proti ktorým som hral boli Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Kylian Mbappé. Všetci sú veľmi dobrí a spôsobujú veľa problémov obrancom," hovoril Fernandinho.

Prekvapil však menom, ktoré vyzdvihol najviac. „Ale pre mňa, jeden z najnebezpečnejších chlapcov, ktorým som čelil, bol Diego Costa, keď hrával za Chelsea. Bol v dobrej forme. Verím, že sa niekedy znovu stretneme."

Prečítajte si aj

Dva kluby to skúšali - Terry si zaspomínal, ako mohol dvakrát opustiť Chelsea

Fernandinho proti Costovi nestál od Španielovho prestupu do Atlética Madrid. V anglickej Premier League ale zvádzali poriadne ostré, doslova pamätné súboje. V roku 2016 sa medzi nimi odohral incident, keď Fernandinho trafil nešetrne lakťom Costu priamo do hlavy. Spôsobil mu tržnú ranu a Costa dohrával s obviazanou hlavou. Pri odchode tímov do šatní po prvom polčase Diego Costa počkal na Fernandinha v tuneli a hrozivo na neho pozeral. Následne odohrali iskrivú druhú 45-minútovku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články