Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Ženy svojho života si rozmaznáva! Pozrite, aký luxusný darček dal Cristiano Ronaldo svojej mame k Dňu matiek

MADEIRA - Cristiano Ronaldo neraz ďakuje svojej mame za to, kým je. Sledujte, aký luxusný darček jej doprial k Dňu matiek
Zdroj: 34690
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo to nemal v živote jednoduché. Otec mu zomrel následkom nadmernej konzumácie alkoholu. Matka sa o svoje deti starala ale s veľkou láskou a obetavosťou. Cristiano Ronaldo neraz spomína, že nebyť jej prístupu, nebol by tam, kde je. Tvrdo pracovala, aby zarobila dosť peňazí a radšej išla sama spať hladná, len aby sa deti najedli.

Luxusný Mercedes k Dňu matiek

Hviezdny Portugalčan nezabúda, odkiaľ pochádza a kto pri ňom v náročných začiatkoch stál. V nedeľu sa v Portugalsku slávil Deň matiek a Cristiano so súrodencami vymysleli pre tú svoju parádny darček. Darovali jej luxusný voz Mercedes Benz GLC Coupe v hodnote cca. 100 tisíc eur.

65-ročná Dolores Aveirová nedávno prekonala mozgovú mŕtvicu, no ukázala srdce bojovníčky, zotavila sa a naďalej si môže užívať svoju rodinu. Luxusným darčekom, ktorý od Cristiana Ronalda a spol. dostala k Dňu matiek, sa pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde je mimoriadne obľúbená - sleduje ju 2,2 mil. fanúšikov.

Prečítajte si aj

Penaltoví králi - ani Ronaldo, ani Messi. Dominuje iná dvojica

„Ďakujem svojim deťom za darčeky, ktoré som dnes dostala. Všetko najlepšie všetkým matkám," napísala Dolores k fotke s luxusným autom.

Ronaldo nezabudol zablahoželať k Dňu matiek nielen svojej mame, ale ani Georgine Rodriguez, s ktorou vychováva spoločne štyri deti.

„Všetko najlepšie k Dňu matiek mojim dvom špeciálnym ženám," napísal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Dolores Aveiro

Diskusia

Podobné články