Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Zdalo sa, že strieda pre zranenie. Keď som prišiel na lavičku, všetci utekali preč, priznáva anglická legenda

LONDÝN - Nočná mora každého futbalistu. Anglická legenda priznáva, že počas zápasu na MS pustila do trenírok. Našťastie boli tmavé...
Zdroj: 34967
Zdieľajte:

Čoskoro uplynie 30 rokov od MS 1990 v Taliansku. Anglická legenda Gary Lineker si zaspomínal na nepríjemný zážitok zo zápasu s Írskom (1:1).

Trápili ho črevné problémy a na ihrisku sa mu prihodila "nočná mora" každého hráča - pustil do trenírok. Našťastie boli tmavé...

„Už noc pred zápasom som mal problémy, ale nikomu som nič nepovedal. Chcel som hrať a bál som sa, že prídem o miesto v zostave. V jednom momente, keď som chcel vypomôcť v obrane, som sa šmykol a zostal sedieť na zemi," opisoval 59-ročný Lineker nepríjemný moment.

Prečítajte si aj

Anglické legendy mu poriadne naložili: Najlepšie platený hráč Arsenalu nesúhlasil so znížením mzdy!

„V tom mi to ušlo a to bola hrôza. Milióny divákov pri obrazovkách. Našťastie sme mali tmavé trenírky, tak som sa začal zadkom šúchať o trávnik ako pes," dodáva dnes už s nadhľadom.

S plnými trenírkami a tráviacimi problémami jeho výkon nebol práve najlepší a tak ho tréner sedem minút pred koncom stiahol z ihriska. V domnienke, ze možno má nejaké zranenie. Keď však Lineker prišiel k lavičke, všetci vedeli, koľká "bije"...

„Prišiel som na lavičku a všetci odo mňa bočili, rozbehli sa preč. Tak to smrdelo," spomína bývalý anglický reprezentant.

Niečo podobné zažil aj kapitán tímu Real Madrid Sergio Ramos v stretnutí La Ligy proti Eibaru. Na tlačovej konferencii po stretnutí tréner Zinedine Zidane nešiel okolo horúcej kaše a verejne oznámil, že Sergiovi troška ušlo a musel si odbehnúť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články