Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Anglické legendy mu poriadne naložili: Najlepšie platený hráč Arsenalu nesúhlasil so znížením mzdy!

LONDÝN - Anglický futbalový klub Arsenal Londýn sa dohodol s viacerými hráčmi na znížení platu počas koronavírusovej krízy, nie však s tým najlepšie plateným!
Zdroj: 34896
Zdieľajte:

Podľa britských médií však medzi nimi chýba Mesut Özil, ktorý je s príjmom 350-tisíc libier týždenne najlepšie plateným hráčom "kanonierov".

Na základe dobrovoľnej dohody hráči a tréneri na čele s Mikelom Artetom súhlasili s 12,5-percentným skrátením miezd počas dvanástich mesiacov. Nemecký stredopoliar však spoločne s ďalšími troma nemenovanými spoluhráčmi odmietol "utiahnuť si opasok".

Prečítajte si aj

Bol najlepším futbalistom Slovenska, teraz maká pri páse: Exhviezda českého giganta dokazuje, že má veľké srdce

Özilov postoj sa nestretol s pochopením a verejne ho skritizovali viaceré osobnosti anglického futbalu. "Dalo by sa to pochopiť u mladých hráčov, ktorí nemajú veľmi vysoký príjem alebo tých, ktorým končí zmluva. Ale ak to odmietne najlepšie platený hráč tímu, je to obrovský vlastný gól do svojho PR," citoval portál Daily Mail bývalého obrancu Liverpoolu Jamieho Carraghera.

Podľa niekdajšieho kapitána Manchestru United Garryho Nevilla pre takéto správanie neexistuje obhajoba: "Ste tím na ihrisku aj mimo neho a do všetkého musíte ísť spolu. Toto len naštrbí vzťahy a dotyčnú trojicu vyčlení z kolektívu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články