Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo sa má čím popýšiť: FOTO Sexi Georgina vystavila neprehliadnuteľné ženské zbrane slnečným lúčom

MADEIRA - Hviezda turínskeho Juventusu Cristiano Ronaldo (35) má doma poriadnu sexicu. Jeho príťažlivá partnerka Georgina Rodriguéz (26) sa rozhodla vystaviť svoje telo slnečným lúčom a opäť raz poriadne podráždiť mužských fanúšikov.
Zdroj: 34450
Zdieľajte:

Príťažlivá Georgina spolu s Cristianom Ronaldom a štyrmi deťmi trávia chvíle voľna na slnečnej Madeire, kde si môže kráska dopriať pravidenný slnečný kúpeľ pri opaľovaní. Vtedy na obdiv vystaví svoje nádherné telo s neprehliadnuteľnými ženskými zbraňami, ktoré ulahodia oku každého mužského fanúšika. "Chýba mi príroda," napísala pred časom sexi partnerka Ronalda a pridala fotografiu z opaľovania v červených plavkách, ktorou poriadne podráždila zmysly svojich fanúšikov.

Ronaldo má so svojou drahou na portugalskom ostrove prenajatý luxusný dom neďaleko pokojnej rybárskej dedinky. Súkromie vidieckeho domu, ktorého prenájom stojí podľa webu The Sun slávnu rodinku asi 4000 eur týždenne, je priam ideálne na podobné aktivity, ale aj fyzické previerky.

Pozrite si aj

VIDEO: Cristiano Ronaldo a jeho veselý tréning za asistencie detí

Pred časom Ronaldo na sociálnej sieti zverejnil menší tréning s Georginou, keď si obidvaja dali šprint do krátkeho kopca a hviezda Juventusu potvrdila, že stále nepatrí do starého železa, pretože jeho zrýchlenie bolo naozaj unikátne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články