Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V Madride som chodil každý večer von vypiť si, aj tak som bol najlepší strelec ligy

MADRID - Taliansky gólostroj s prezývkou "Bobo" spomína na pôsobenie v Madride. Každý večer chodil von, vypil si, aj tak prekonal Rivalda a stal sa kráľom strelcov.
Zdroj: 34932
Zdieľajte:

Christian "Bobo" Vieri je legendou talianskeho futbalu. Dôrazný útočník odišiel v roku 1997 z Juventusu do Atlética Madrid. V španielskom hlavnom meste odohral len jednu sezónu, stihol sa stať kráľom strelcov La Ligy.

Každú noc von, aj tak bol najlepší strelec La Ligy

A to aj napriek tomu, že si v Madride užíval plnými dúškami nočný život. Vieri si počas uvedenej sezóny držal ligový priemer gólu na zápas - v 24 stretnutiach strelil rovnaký počet gólov.

Christian Vieri predbehol barcelonské hviezdy Rivalda (19) a Luisa Enriqueho (18). Párty si však užíval nielen na ihrisku, ale aj mimo neho.

„V Juventuse som bol výborný profesionál, v Madride sme chodili von každú noc," spomínal Vieri v rozhovore pre TyC Sports.

Prečítajte si aj

FOTO 4 najšokujúcejšie premeny známych futbalistov: Stali sa z nich monštruózni svalnáči

„Každý chodil von. Ale vždy som bol profesionál, len možno som chodil von trochu viac," hovoril bývalý taliansky útočník, ktorý v lete po famóznej sezóne v Španielsku prestúpil do Lazia Rím.

„V každom prípade, bol som najlepší strelec, ale možno sme chodili na večeru trošku neskôr v noci a potom na drink a prechádzku."

Vieri je považovaný za jedného z najlepších talianskych útočníkov v histórii. V reprezentačnom "azúrovom" drese skóroval 23-krát v 49 stretnutiach. Dvakrát si zahral na svetových šampionátoch.

Vieri sa zastal Messiho aj Higuaína

Sympatizuje s Lionelom Messim a Gonzalom Higuaínom. Argentínski útočníci sú často kritizovaní, že nedosiahli výraznejší úspech v národnom drese.

„Messi prehral s Argentínou päťkrát vo finále turnajov a oni budú hovoriť, že nie je dobrý? Vždy potrebuješ šťastie v národnom tíme," zastal sa Vieri hviezdneho útočníka Barcelony.

„Higuaín je šampión. Pokiaľ strieľaš góly v Taliansku, môžeš strieľať góly po celom svete, žiadny problém. Strieľa góly po Európe už viac ako 10 rokov. Keď nevyhráte nič s národným tímom, je normálne čeliť kritike, ale Higuaín je veľmi kompletný útočník."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TyC Sports

Diskusia

Podobné články