Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner finalistu LM či hviezda Realu Madrid? Dúbravka si zahrá v elitnej spoločnosti

NEWCASTLE - Newcastle kúpil superbohatý vlastník a Martin Dúbravka si podľa všetkého zahrá v naozaj elitnej spoločnosti.
Zdroj: 34564
Zdieľajte:

Saudskoarabské konzorcium je údajne veľmi blízko kúpe anglického klubu Newcastle United za 300 miliónov libier. Superbohatý nový majiteľ nebude ani napriek pandémii koronavírusu a jej ekonomických dôsledkoch šetriť na nákupe nových posíl.

Slovenský reprezentant Martin Dúbravka patrí medzi najlepších brankárov Premier League a nový majiteľ s jeho službami naďalej počíta. Zahrá si pravdepodobne v elitnej spoločnosti.

Angažovanie Pochettina by lákalo hviezdy

Bývalý útočník Dimitar Berbatov tvrdí, že ak sa podarí novému majiteľovi Newcastlu pritiahnuť na lavičku Mauricia Pochettina, tak nič nebude brániť klubu v získaniu "áčkových posíl ako napríklad Gareth Bale, ktorý je už dlhodobo spájaný s odchodom z Realu Madrid.

„Ak sú tieto správy pravdivé a Newcastle má v hľadáčiku Pochettina, bol by to pre tím skvelý krok," hovoril Berbatov pre Betfair.

„Ak tam pôjde, bude to prvé znamenie od majiteľov. Ak dáte Pochettinovi poverenie v Newcastli, budete chodiť za hráčmi a rozprávať sa s nimi, verte mi, že budú venovať tomu väčšiu pozornosť a budú ponuku brať vážne a to hovorím aj o veľkých hráčoch."

„Viem, že Gareth Bale je medzi tými, ktorí sú spájaní s klubom. Som si istý, že Newcastle bude chcieť prestavbu aj s nejakými top menami."

Prečítajte si aj

Newcastle sa rozbieha - tri hviezdne posily môžu prísť už v lete

Záruka peňazí na nákupy posíl ho môže presvedčiť

„Ak sú zvesti pravdivé, Pochettino bude ako prvé chcieť záruku, že budú kupovať hráčov, pretože bude chcieť mať čo najviac dobrých hráčov ako len bude možné, aby mohol dosiahnuť ciele klubu," dodal Berbatov.

„Dostal svoje meno medzi najlepších trénerov na svete. Otázka znie, či Pochettino skutočne chce ísť do Newcastle? Keď vás spájajú s tímami ako Manchester United či Real Madrid - a neznamená to žiadnu neúctu voči Newcastle - no je tam trochu rozdiel."

„Najväčší faktor, ktorý by mohol presvedčiť Pochettina ísť do St.James Parku, by boli prostriedky na nákup hráčov."

Pochettino v minulej sezóne priviedol Tottenham do finále Ligy majstrov. V priebehu aktuálnej sezóny bol ale odvolaný a nahradený José Mourinhom.

Bale je pravidelne spájaný s odchodom z Realu Madrid. Vlani bol blízko prestupu do Číny. Hovorí sa aj o návrate do Tottenhamu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Betfair

Diskusia

Podobné články