Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúce tvrdenie Lukakuho o koronavíruse v kabíne Interu Miláno - Škriniar takmer skolaboval

MILÁNO - Belgický útočník Romelu Lukaku, hrajúci za taliansky Inter Miláno, je presvedčený, že situácia v súvislosti s koronavírusom bola v klube kritická.
Zdroj: 33952
Zdieľajte:

Oficiálne nebol v Interi potvrdený žiadny prípad ochorenia COVID-19, podľa Belgičana ním však mohli trpieť prakticky všetci. „V decembri sme mali týždeň voľna, potom sme sa vrátili do tréningového procesu a prisahám, že 23 z 25 hráčov bolo chorých. Nežartujem,“ cituje portál Football Italia z instagramového rozhovoru medzi Lukakum a belgickým moderátorom Katom Kerkhofsom.

Prečítajte si aj

Po bieloruskej budú diváci prítomní aj na zápasoch ďalšej z európskych líg

Rodák z Antverp pridal aj podrobnosti: „Hrali sme proti Cagliari a už po asi 25 minútach musel jeden zo štyroch našich obrancov odísť z ihriska. Nemohol pokračovať a takmer omdlel.“ Tým hráčom nebol nik iný než náš Milan Škriniar, ktorý 26. januára striedal po 17 minútach. Oficiálne to boli následky nedoliečenej chrípky.

Keďže v tom čase ešte koronavírus v Taliansku nebol, testy na ochorenie COVID-19 sa nevykonávali. „Každý mal horúčku a kašľal. Pri rozcvičke som cítil väčšie teplo než obvykle. Horúčku som pritom nemal už roky. Po zápase bola naplánovaná večera, no ja som šiel rovno do postele. Nikdy sme neboli na COVID-19 testovaní, takže sa asi nikdy nedozvieme, ako to bolo,“ dodal Lukaku na margo situácie v šatni talianskeho veľkoklubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Football Italia

Diskusia

Podobné články