Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bol najlepším futbalistom Slovenska, teraz maká pri páse: Exhviezda českého giganta dokazuje, že má veľké srdce

PRAHA - V roku 1999 vyhral anketu Futbalista roka na Slovensku a dnes maká vo fabrike pri páse. Bývalá hviezda pražskej Sparty a slovenský reprezentant Vladimír Labant (45) v neľahkých časoch pandémie dokazuje, že má srdce na správnom mieste.
Zdroj: 34894
Zdieľajte:

Maká vo firme majiteľa Žiliny

Labant vypomáha v potravinárskej firme, ktorej vlastníkom je majiteľ futbalového celku MŠK Žilina Jozef Antošík. "Všetko zlé je na niečo dobré, možno si aj ľudia budú viac vážiť každé zarobené euro," uviedol pre Žilinský večerník bývalý slovenský reprezentant a aktuálny tréner mládežníckeho tímu Žiliny do 17 rokov, ktorý podobne ako množstvo ďalších koučov čaká, čo prinesú ďalšie dni a kedy sa budú môcť tréningové procesy naplno rozbehnúť.

Obdivuje zamestnancov

"Hovorím otvorene, každého zamestnanca vo fabrike je potrebné si vážiť. Obdivujem týchto ľudí," dodal Labant, ktorý výpomocou a rešpektom dokazuje, že je veľkým človekom s obrovským srdcom.

"Nielen pre klub nastali ťažké časy, radi sme pridali ruku k dielu. Vo fabrike vypadávajú ľudí, pretože musia byť doma s deťmi. Mne a ďalším trénerským kolegom nerobí problém za nich zaskočiť," uviedol rodák z Čadce, ktorý si vyskúšal pôsobenie v tímoch obidvoch slávnych pražských S aj anglického West Ham United.

Prečítajte si aj

Od tohto dátumu si futbaloví fanúšikovia opäť prídu na svoje: UEFA údajne schválila reštart Ligy majstrov

Čo bude s ďalšími exhráčmi MŠK Žilina?

Zložitá situácia v Žiline vyústila koncom marca k hromadným výpovediam a následnou likvidáciou klubu. Výpoveď dostalo 15 hráčov, ktorí si musia hľadať nové pôsobisko. Slovenský tréner Plzne Adrián Guľa si už do Česka stiahol dvojicu obľúbencov Miroslava Káčera a Filipa Kašu. Aký osud podľa úspešného hráča a aktuálne trénera čaká na ďalších?

"Títo hráči majú potenciál, to je bez debaty. Bude dôležité, aká doba nastane a či kluby budú mať peniaze na kúpu nových hráčov do tímu. Na šancu čakajú aj mladí futbalisti. Taktiež majú potenciál a verím, že majú na to, aby hrali najvyššiu súťaž," uzavrel Labant.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články