Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Cristiano Ronaldo riskuje život svojej matky! Narodeninová oslava vyvolala búrku kritiky

MADEIRA - Cristiano Ronaldo zjavne nerešpektuje nariadenia v boji s pandémiou koronavírusu. Video z narodeninovej oslavy spustilo vlnu kritiky
Zdroj: 34890
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo terčom kritiky. Na internete sa objavilo video z narodeninovej oslavy jeho netere Alicie.

Kontroverzná narodeninová oslava

Hviezda tímu Juventus Turín evidentne nedodržiava nariadené opatrenia v boji s koronavírusovou pandémiou. Zdržiava sa v Portugalsku s celou rodinou. Miestna vláda nariadila zdržiavať sa doma a vyhýbať sa sociálnym kontaktom.

Na videu jasne vidieť, že na oslave jeho netere bolo minimálne 18 ľudí. Čo je šokujúce, nechýbala ani jeho matka Dolores Aveiro, ktorá patrí do najrizikovejšej skupiny, nakoľko má svoj vek a navyše 3. marca prekonala mŕtvicu.

V kontexte tejto oslavy prinajmenšom zvláštne vyznie Ronaldov status z 30. marca, ktorý zverejnil na twitteri s fotkou svojej rodiny. „V tento náročný moment pre celý svet, buďme vďační za veci, na ktorých záleží - naše zdravie, naša rodina, naši milovaní. Zostaňte doma a pomáhajme všetkým zdravotníckym pracovníkom, ktorí bojujú za záchranu našich životov."

Prečítajte si aj

FOTO Luxusný spánok Cristiana Ronalda! Spáva v pyžame, na ktoré by bežný Slovák nezarobil ani za tri mesiace

Ronaldo nielenže nezostal doma, ale ani nechránil zdravie svojich najbližších, najmä matky, ktorá len nedávno utrpela mozgovú porážku.

Cristiano Ronaldo prišiel do Portugalska spoločne s partnerkou Georginou Rodriguez a ich deťmi 9. marca, po tom ako bola sezóna Serie A prerušená.

Zatiaľ zostáva nejasné, kedy sa vráti do Turína.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články