Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nechcete spravovať sociálne siete Manchestru United? Klub ponúka kráľovský plat

MANCHESTER - Ste fanúšikom Manchesteru United a chcete si parádne zarobiť? Klub hľadá správcu sociálnych sietí, ponúka kráľovský plat
Zdroj: 34888
Zdieľajte:

Manchester United hľadá človeka, ktorý bude spravovať oficiálne klubové účty na sociálnych sieťach Twitter a Instagram. Na starosti bude mať tvorbu zaujímavého obsahu pre 56,8 miliónov sledovateľov.

Požiadavky klubu na obsadenie uvedenej pozície sú jasné: musí ísť o fanúšika "červených diablov" a nesmie byť starší ako 30 rokov.

„Toto je jedinečná príležitosť pre analytického a kreatívneho perfekcionistu viesť jedno z najväčších portfólií na sociálnych médiách. Bude taktiež asistovať hráčom a ich agentom v otázkach mediálnej výchovy a obsahu, ktorý zverejňujú na svoje vlastné profily," uvádza klub.

Manchester United patrí k najbohatším klubom v Anglicku a kráľovský bude aj plat nového správcu sociálnych sietí - sľúbených má 100 tisíc liber ročne, čo je v prepočte okolo 10 tisíc eur na mesiac.

Prečítajte si aj

ManUtd bude kupovať posily, ostatní budú bojovať o prežitie. Podľa Shearera potrebuje tieto 3 veľké podpisy

Klub v osobe správcu sociálnych sietí hľadá zanieteného človeka, ktorý bude aj akýmsi mentorom hráčov v súvislosti so správaním sa na sociálnych sieťach. Manchester United tak reaguje na niekoľko minulých trapasov svojich hviezd, ktoré zverejnili v rámci príspevkov na sociálnych sieťach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články