Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mám 300 mega v banke a ostrov, toto fakt nepotrebujem. Bývalý spoluhráč z LA Galaxy spomína, aký bol Ibrahimovic

LOS ANGELES - Otvor ústa a zabijem ťa, bývalý spoluhráč spomína na pôsobenie so Zlatanom Ibrahimovicom v LA Galaxy. Občas bolo poriadne búrlivé.
Zdroj: 34884
Zdieľajte:

Zlatan Ibrahimovic odohral v LA Galaxy dve sezóny, počas ktorých nastrieľal 52 gólov v 56 zápasoch. Výraznejšieho tímového úspechu sa však hviezdny Švéd nedočkal.

Jeho bývalý spoluhráč z Galaxy Joao Pedro spomínal na to, aký Ibrahimovic bol pre portál record.pt.

Prvého, kto otvorí ústa, zabijem

Prvá príhoda nebola práve úsmevná.

„Mali sme zápas vonku proti Dynamu Houston," spomínal stredopoliar, ktorý je aktuálne späť v Portugalsku, kde hrá na hosťovaní v tíme Tondela.

Prečítajte si aj

VIDEO Ibrahimovič verzus Pogba: Ktorá hviezda predviedla dokonalejšie futbalové kúzla?

„Viedli sme 1:0, otočili, my sme vyrovnali na 2:2, v posledných pár minútach skórovali a vyhrali 3:2. Po zápase nám Zlatan vynadal."

„Hovorí nám: Pozrite, ak ste sem prišli prechádzať sa po pláži, chodiť okolo Hollywoodu, len mi to povedzte, ale povedzte mi to teraz. Mám 300 miliónov v banke, ostrov, toto vôbec nepotrebujem."

„Prvého, kto z vás otvorí ústa, zabijem, naozaj ho zabijem," opisoval Joao Pedro vyhrotenú situáciu so Zlatanom Ibrahimovicom v LA Galaxy.

Vždy stredobodom pozornosti

Ako hovorí Joao Pedro, Ibrahimovic chcel byť vždy stredobodom pozornosti aj na tréningu.

„Chystali sme sa hrať zápas, 11 na 11 a niekto sa spýtal: Kto rozohráva? Náš asistent hovorí: Joao Pedro, pretože má dnes narodeniny. Ibrahimovic sa na neho otočil a hovorí: Každý deň sú moje narodeniny. Daj mi loptu. A smial sa," spomína na hviezdneho, no kontroverzného spoluhráča Joao Pedro.

Zlatan Ibrahimovic sa v januári vrátil z Ameriky do talianskeho AC Milan. V Taliansku vládnu prísne opatrenia. Zlatan sa vrátil do Švédska, kde trénuje s tímom Hammarby, ktorého je spolumajiteľom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: record.pt

Diskusia

Podobné články