Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo ho už za polčas roztrhal na kusy: Elitný reprezentačný obranca potreboval kyslíkovú bombu!

TURÍN - Aj keď má portugalský superkanonier Cristiano Ronaldo aktuálne už 35 rokov, stále sa udržuje v skvelej kondícii a je len veľmi ťažko brániteľný. Svoje vie o tom aj elitný obranca slávneho Manchestru United, ktorý zažil aktuálnu hviezdu Juventusu ešte v drese Sportingu a za mladým portugalským rýchlikom absolútne nestíhal.
Zdroj: 34853
Zdieľajte:

Dnes už päťnásobný najlepší futbalista sveta Cristiano Ronaldo začínal s profesionálnou kariérou v rodnom Portugalsku v drese Sportingu Lisabon, odkiaľ putoval na manchesterský Old Trafford. Legendárneho sira Alexa Fergusona vtedy presvedčili samotní hráči aby Ronalda angažoval a stačil na to jediný prípravný súboj, v ktorom proti portugalskému rýchliku nastúpili.

Na všetko si veľmi dobre spomína legendárny obranca United Rio Ferdinand, ktorý svojho času na svojom poste nemal konkurenciu: "V roku 2003 sme hrali proti Sportingu v tíme s Cristianom Ronaldom. Po polčase sme sedeli v šatni a náš pravý obranca John O'Shea potreboval kyslíkovú bombu. Ronaldo ho roztrhal na kusy, len tam sedel a chrčal. Vraveli sme mu, aby k Ronaldovi pristupoval tesnejšie, nedokázal nám ani odpovedať," uviedol na margo súbojov Ronaldo verzus O´Shea.

Prečítajte si aj

Ronaldo sa má čím popýšiť: FOTO Sexi Georgina vystavila neprehliadnuteľné ženské zbrane slnečným lúčom

"Ja, Paul Scholes a Nicky Butt sme okamžite prišli s tým, že tento chlapec je neuveriteľný a musíme ho získať. Potom sme nastúpili do autobusu a asi hodinu a pol sme čakali. Následne nám povedali, že pracovali na okamžitom prestupe Ronalda do United," spomína jeden z najlepších obrancov novodobej histórie.

Írsky zadák sa pritom aj vo vtedajšom nabitom kádri United rozhodne nestratil. O'Shea, ktorý na Old Trafford pôsobil dlhých 12 rokov (1999-2011) vybojoval s United päť majstrovských titulov a radoval sa aj z najcennejšej klubovej trofeje v Lige majstrov. Reprezentant Írska je so 118 zápasmi za Robbiem Keanem a Shayom Givenom tretím v historickom poradí reprezentačných štartov, čo hovorí za všetko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články