Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Karius s odstupom času priznal, ako prežíval urážky po finále Ligy majstrov 2018

BERLÍN - Nemecký brankár Loris Karius chce byť po skúsenostiach z uplynulých rokov otvorenejší. Ako uviedol v súvislosti s urážlivými poznámkami na svoju adresu po finále Ligy majstrov v roku 2018, chce viac bojovať proti internetovej šikane.
Zdroj: 28737
Zdieľajte:

Karius urobil v stretnutí proti Realu Madrid dve veľké hrúbky, po ktorých skórovali Karim Benzema a Gareth Bale. Liverpool napokon prehral 1:3 a na jeho brankára sa na sociálnych sieťach zniesla spŕška kritiky, ale aj vyhrážok.

Prečítajte si aj

Nie som vrece zemiakov, kritizuje Rakitič zaobchádzanie zo strany Barcelony

„Spätne som si uvedomil, že o tom musím hovoriť verejne a oveľa otvorenejšie. Niektoré urážky boli podpásové a nebolo to naozaj nič príjemné,“ citovala Kariusa agentúra DPA.

Ako sa neskôr ukázalo, Karius mal v zápase po súboji so Sergiom Ramosom problémy s hlavou, jeho priestorové videnie bolo obmedzené.

„Nikdy som nechcel svoju diagnózu použiť ako ospravedlnenie. Ale nechápal som, ako si môžu ľudia robiť žarty, keď máte zranenie hlavy. Na internete sa pod rúškom anonymity môžu mnohí dopúšťať vecí, ktoré tam nepatria. Chyby robí každý, ale urážať a v najhoršom prípade sa vyhrážať, to je naozaj niečo hrozné. Ja som nespal aj dva dni, keď som čítal niektoré príspevky,“ dodal Karius.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články