Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nie som vrece zemiakov, kritizuje Rakitič zaobchádzanie zo strany Barcelony

BARCELONA - Chorvát Ivan Rakitič v rozhovore pre španielsky denník Mundo Deportivo skritizoval zaobchádzanie zo strany svojho súčasného zamestnávateľa FC Barcelona.
MetaTitle: Španielsko futbal La Liga FC Barcelona Real Madrid.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skúsený 32-ročný stredopoliar prišiel do Katalánska v roku 2014, no tento rok stratil pevné miesto v základnej zostave. Viac šancí dostáva o desať rokov mladší holandský talent Frenkie de Jong. Vicemajster sveta spred dvoch rokov nesie súčasnú situáciu ťažko.

Prečítajte si aj

Šanca na dohratie Premier League? V hre má byť ďalší atypický scenár

„Chápem súčasnú situáciu, ale nie som vrece zemiakov, s ktorým si môžete robiť čokoľvek. Chcem hrať niekde, kde budem žiadaný a rešpektovaný. Ak to bude tu, budem mať radosť, ak to má byť niekde inde, ja rozhodnem, kde,“ povedal Rakitič, ktorého sa vraj vlani chceli zbaviť a poslať ho do francúzskeho PSG v rámci dohody o vrátení Brazílčana Neymara do Barcelony.

Chorvátsky záložník má v Barcelone platnú zmluvu do roku 2021 a trvá na tom, že skôr odísť nechce. Ak by sa ho totiž podarilo katalánskemu veľkoklubu predať napr. v lete 2020, z transferu by mal výrazný finančný profit.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mundo Deportivo

Diskusia

Podobné články