Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp opísal bizarné prvé stretnutie s Maném - vôbec ho neodhadol

LIVERPOOL - Nemecký tréner anglického FC Liverpool Jürgen Klopp si zaspomínal na prvé stretnutie so Senegalčanom Sadiom Maném, na ktorého dnes nedá dopustiť.
Zdroj: 34803
Zdieľajte:

Senegalský útočník prišiel na Anfield Road v roku 2016 zo Southamptonu. Klopp si ho však všimol ešte ako tréner Borussie Dortmund v období, keď Mané obliekal dres rakúskeho Red Bullu Salzburg (2012 - 2014). O jeho prestup do Dortmundu však vtedy nestál!

Prečítajte si aj

Ronaldo na odchode z Juventusu? Britské médiá prišli so šokujúcou správou

„Spomínam si na svoje prvé stretnutie so Sadiom. Bolo to v Dortmunde. Sedel tam mladý chlapec s došikma nasadenou bejzbalovou čiapkou a blond pásikom vo vlasoch, ktorý nosí dodnes,“ opísal podľa portálu goal.com v dnes zverejnenom dokumente Made in Senegal vizuálnu stránku útočníka, ktorá ho vtedy dokonale odradila.

„Vyzeral ako začínajúci raper. Vravel som si ‚tak na toto nemám čas‘. Náš tím nebol zlý. Potreboval som niekoho, kto zvládne, že nebude od začiatku v základnej zostave. Niekoho, s kým môžem pracovať. Povedal by som, že mám dobrý odhad na ľudí, no vtedy som sa mýlil!“ priznal nemecký tréner.

Prečítajte si aj

Liverpool musí získať titul, tvrdí prvý muž európskeho futbalu

„Pozorne som však ďalej sledoval jeho kariéru a v Salzburgu zbieral úspechy. V Southamptone bol dominantný,“ opísal ďalší vývoj, ktorý predchádzal prestupu Maného do Liverpoolu. Keď sa transfer zrealizoval, Klopp bol šťastný: „Bolo to skvelé. Sadio chcel spolupracovať so mnou, rovnako ako ja s ním. Obaja sme z toho mali úžitok.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články