Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Liverpool musí získať titul, tvrdí prvý muž európskeho futbalu

ĽUBĽANA - Prezident UEFA Aleksander Čeferin je presvedčený, že víťazom anglickej Premier League sa musí stať FC Liverpool. Bez ohľadu na to, či sa sezóna dohrá.
Zdroj: 33710
Zdieľajte:

„Nevidím spôsob, ako nechať Liverpool bez titulu. Ak bude liga pokračovať, takmer určite vyhrá. Teoreticky to ešte nemá garantované, no prakticky je už veľmi blízko,“ uviedol Čeferin pre slovinský denník Ekipa. „The Reds“ majú na čele Premier League 25-bodový náskok pred Manchestrom City. Odohrať majú ešte deväť duelov, ich najbližší prenasledovateľ má zápas k dobru, a získať tak môže 30 bodov.

Pozrite si aj

VIDEO: Wilshere pri domácom tréningu „skosil“ svoju manželku

„Ak by sa už nemohlo hrať, aj tak by bolo nevyhnutné vyhlásiť výsledky a nájsť kľúč, ako určiť šampióna. A, samozrejme, opäť nevidím scenár, pri ktorom by to nemal byť Liverpool. Chápem, že fanúšikovia budú sklamaní, ak sa to stane na prázdnom štadióne alebo za zeleným stolom, ale verím, že tak alebo onak Liverpool titul získa,“ povedal slovinský funkcionár na rovinu.

Čeferin napriek súčasnej zložitej situácii stále verí, že sa dohrá nielen Premier League, ale aj ostatné európske ligy. „Som optimista. Som optimista vo vzťahu k španielskej lige, talianskej. Som optimista vo všeobecnosti. Nemôžem však, samozrejme, nič garantovať ani sľúbiť, bude to závisieť od situácie a okolností v konkrétnych krajinách,“ dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Ekipa

Diskusia

Podobné články