Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dvojnásobný tragický šok zrazil mladíka na kolená: V priebehu mesiaca mu zomreli dve milované osoby

AVELLANEDA - Dvojnásobná tragédia ranila argentínskeho futbalistu. Adrián Ricardo Centurión (27) prežíva najťažšie obdobie svojho života potom, čo v priebehu jedného mesiaca prišiel o dve milované osoby.
Zdroj: 34750
Zdieľajte:

27-ročný ľavý krídelník argentínskeho Vélez Sarsfield, ktorý aktuálne pôsobí na hosťovaní v Racing Club, najprv prišiel o milovanú babičku Yayu, ktorá mu bola oporou prakticky od začiatku jeho kariéry. Tú záložník odštartoval v roku 2012 práve v argentínskom Racing Club.

Krátko po smrti starej mamy ale ranila Centurióna ďalšia tragédia. Iba 25-ročná priateľka Melody Pasiniová z dosiaľ neznámych príčin porušila karanténu zapríčinenú pandémiou koronavírusu, nasadla do auta a už sa nevrátila.

Prečítajte si aj

Čierny deň pre futbal! Zomrel len 14-ročný talent akadémie Atl.Madrid

Podľa zdrojov miestnych súdnych orgánov si to priateľka Centurióna namierila do domu svojich rodičov približne o siedmej hodine ráno. Mladá kráska stratila nad vozidlom kontrolu a po náraze do zaparkovaného auta okamžite na mieste tragicky zahynula.

Podľa portálu espn.com.br smrteľnú nehodu zapríčinil srdcový infarkt počas jazdy. Melody totiž už dlhšie roky mala vážnejšie problémy so srdcom, dokonca aj dvakrát podstúpila operáciu a srdcové problémy sa jej napokon po tragickej nehode stali osudnými.

Te voy amar siempre mi amor

Príspevok, ktorý zdieľa Ricardo Adrian Centurion10 (@adrianricardo1993),

Sústrasť po tragickej nehode bývalému hráčovi talianskeho Janova, brazílskeho Sao Paulo či slávnej Bocy Juniors, zaprial aj jeho súčasný klub Velez Sarsfield. Ten sa k tragédii podporne vyjadril na sociálnej sieti.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, espn.com

Diskusia

Podobné články