Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chelsea zúfalo hľadá brankársku posilu, vytypovala si troch hráčov

LONDÝN - Anglický veľkoklub Chelsea Londýn stále hľadá nového brankára. Podľa miestnych médií má vytypované tri možné posily.
Zdroj: 20335
Zdieľajte:

Španiel Kepa Arrizabalaga nie je veľkým obľúbencom trénera Franka Lamparda a o miesto v základnej zostave bojuje s argentínskym veteránom Willym Caballerom. Podľa aktuálnych správ je letný odchod Arrizabalagu viac ako reálny a otázkou je, kto pricestuje na Stamford Bridge ako nová akvizícia.

Prečítajte si aj

Mak na vlastnú žiadosť ukončil pôsobenie v Konyaspore

Finančne výhodný by bol príchod 23-ročného Kamerunčana Andrého Onanu z holandského Ajaxu Amsterdam, ktorého odhadovaná trhová cena je 45 miliónov eur. Onana by podľa denníka Metro nemal problém posilniť Chelsea ani v prípade, že by v londýnskom klube zotrval Arrizabalaga.

Rovnaké periodikum označuje za posilu snov z pohľadu Chelsea 27-ročného Jana Oblaka. Hviezdny Slovinec s hodnotou 100 miliónov eur však nenaznačuje, že by chcel opustiť svojho súčasného španielskeho zamestnávateľa Atlético Madrid.

Prečítajte si aj

Real Madrid plánuje v lete čistky. Títo štyria hráči majú v klube skončiť

Najnovšia správa iného britského denníka The Daily Express hovorí, že „The Blues“ prejavili interes o Taliana Gianluigiho Donnarummu. Ten je už len na 12 mesiacov zazmluvnený s talianskym AC Miláno. Na San Sire by si ho radi udržali, no čelia nielen záujmu z Londýna, ale i z madridského Realu a parížskeho PSG. Hodnota 21-ročného reprezentanta je cca 55 miliónov eur. Chelsea už údajne kontaktovala v súvislosti s príchodom Donnarummu aj jeho agenta Mina Raiolu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Metro, The Daily Express

Diskusia

Podobné články