Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haaland do Realu Madrid? Legendárny McManaman v tom má jasno: Pre TOTO nie!

MADRID - Legendárny Steve McManaman neodporúča Erlingovi Haalandovi prestup do Realu Madrid
Zdroj: 34528
Zdieľajte:

Erling Haaland sa stal jedným z najhorúcejších mladých útočníkov v Európe vďaka svojim výkonom v tejto sezóne v dresoch RB Salzburg a Borussia Dortmund.

McManaman Haalandovi prestup neodporúča

Nórsky útočník prestúpil v zimnom okne a niektorí veria, že by mohol opäť meniť dres v ďalšom prestupovom období, ale legendárny Steve McManaman dúfa, že sa tak nestane.

„Real Madrid aj Barcelona chcú začať znova a priviesť niekoľko nových hráčov, pretože tento rok mali obaja neuspokojivé sezóny, takže začnú meniť svoje tímy,“ napísal Angličan na Horseracing.net.

„Napriek tomu si nemyslím, že existuje šanca, že Sadio Mane alebo Mohamed Salah pôjdu do Realu Madrid alebo do Barcelony."

Prečítajte si aj

Joviča už trestne stíhajú, jeho výhovorka sa zosypala ako domček z karát

„Pokiaľ ide o Erlinga Haalanda z Borussie Dortmund, určite je príliš skoro na to, aby odišiel, pretože sa zdá byť šťastný, a čo je dôležitejšie, pravidelne hrá a dáva góly."

Aby nedopadol ako Luka Jovič

„Mal by prestúpiť, keď bude skúsenejším hráčom po tom, čo odohrá asi 200 zápasov za Dortmund a 20 až 30 zápasov v Lige majstrov. Aby predčasne nevyskočil z lode a zamieril rovno do Realu Madrid."

„Videli sme, čo sa stalo s Lukom Jovičom v tejto sezóne. Po minuloročnej nádhernej sezóne v Nemecku sotva kopol do lopty v Reale Madrid," prirovnal Haalanda k srbskému útočníkovi.

„Haaland nepotrebuje taký druh tlaku."

„Okrem toho som počul, že sa Real Madrid zaujíma o Kyliana Mbappého. Nemusia tam byť obaja súčasne," dodala legenda.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Horseracing.net

Diskusia

Podobné články