Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezdny Ronaldo schytal tvrdú kritiku: Iba sa fotí pri bazéne!

TURÍN - Portugalská hviezda Juventusu Turín dostala výnimku a v čase pandémie koronavírusu mohla odcestovať do rodnej krajiny. Teraz hviezdny Cristiano Ronaldo čelí tvrdej kritike.
Zdroj: 33956
Zdieľajte:

Tú ma na svedomí bývalý prezident Juventusu Giovanni Cobolli Gigli, ktorý sa dosť tvrdými slovami posťažoval na maniere a správanie jednej z najväčších hviezd súčasného futbalu. Gigli v rokoch 2006-2009 šéfoval turínskemu gigantovi a ani po rokoch mu nie je jedno v akej situácii sa Stará dáma nachádza.

Exprezidentovi Juventusu sa nepáči, že hviezdny portugalský klenot dostal výnimku a mohol odcestovať domov, podľa neho to totiž spôsobilo lavínu ďalších odchodov. "Keď mu bola udelená výnimka, celé sa to rozpadlo a ostatní tiež chceli odísť preč, ale takto by to byť nemalo," uviedol podľa španielskeho denníka Marca Gigli.

Prečítajte si aj

Španielska biologička otvorila kontroverznú tému: Liečba koronavírusu? Choďte za Messim a Ronaldom!

Ronaldo mal od vedenia dovolené vycestovať za chorou matkou, ktorá mala vážne zdravotné ťažkosti. Z tých sa ale po čase dostala a podľa Gigliho to bola pre portugalskú superstar len dobrá zámienka. "Povedal, že ide do Portugalska kvôli svojej matke, ale teraz to vyzerá, že sa iba fotí pri bazéne," zlostí sa Gigli.

"Kritizovať je teraz jednoduché, ale takto pri pohľade zvonku nechápem, prečo chceli hráči opustiť Taliansko," nerozumie správaniu futbalistov Juventusu sedemdesiatpäťročný Talian. "Keď sa vrátia, bude pre nich oveľa náročnejšie dostať sa späť do formy, keďže budú musieť zostať 14 dní v karanténe," zakončil tvrdú kritiku niekdajší prezident giganta z Turína.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Marca

Diskusia

Podobné články